Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500as kereset milyen lányok felszedéséhez elég már?
Figyelt kérdés
tegnap 10:00
1/19 anonim válasza:
Ha valaki a pénze amitt kellene azt megette a fene!
3/19 anonim válasza:
Ha gyökér vagy semmilyenre nem elég, ha intelligens, humoros és jól dugsz, akkor nettó 300-al is jókat fogsz ki. 😇
4/19 anonim válasza:
6-os és 7-es, keleti országrészben 8-as is befigyel. Így gondoltad?
8/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit akarsz. Nekem van olyan szexmentes fantáziáim amire ajánlottam már 200 ezret egy délutánra, és még úgy sem találtam rá partnert.
Simán szexre elég sok alkalomra elég az 500.
9/19 anonim válasza:
Középmezöny. Én is ennyit kapok friss diplomával. Kényelmesen el lehet élni vele. Arra jó hogy nem kell számolgatni hogy ha beülök valahova kajálni néha akkor kijövök-e hónap végére. De azért ez nagyon nem a gold digger felcsípős fizu :D
Félmilliónak félmillió. Viszont hosszú távon ugyan úgy BKV vagy olcsó használtautó. Azért nem egy rongyrázós összeg :D
10/19 anonim válasza:
Ha albit kell belole fizetni annyira nem sok penz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!