Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb hány százaléka hajlandó menstruáció alatt szexelni (hagyományos módon, tehát dugni)?
Figyelt kérdés
jan. 28. 11:16
11/23 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írja mindenki a tapasztalatát, mindenkinek megy a zöld, mert tényleg kíváncsi vagyok a véleményekre (csak a "gusztustalan vagy" hozzászólásnak nem az ment)
jan. 28. 12:41
12/23 anonim válasza:
Mi elég gyakran csináljuk akkor.Általában csak egy szopásnak indul,de a feleségem nemsokáig bírja ki. Megkívánja,és azt mondja,tegyem be neki.Gumit húzok,és befejezzük.
13/23 anonim válasza:
Jelenlegi barátnőmmel volt először (bár nem nagyon kezdeményeztem korábban).
Örökre beleégett a tudatomba ahogy kifröccsent a vér a combjára, amikor kihúztam a farkam
14/23 anonim válasza:
Első két nap sok jön olyankor nincs de utána igen. Nem zavar egyikünket sem. N.
15/23 anonim válasza:
Nálunk is a feleségem nem engedte. Akár a #4 -es: Erős görcsei voltak, ezért sem orálisan sem kézzel sem lehetett semmit csinálni. Mind az 5 napot szigorúan ki kellett hagyni. Mivel nálam 3-4 nap a pszichológiai határ, muszáj volt kiverni. Menopauza után meg végleg be kellett fejezni, mert állítólag a nőgyógyászok elszabták, azóta olyan vaginizmusa van, hogy használhatatlan.
16/23 anonim válasza:
Szerintem olyan 20-25%. Egy részének görcsei, fájdalmai vannak mindenre gondol csak a szexre nem - míg vannak akiknek meg kilő a libidójuk mint a rakéta. S köztük is van aki "tisztátlannak" érzi magát, más meg elfogadja.
17/23 anonim válasza:
Menzesz előtt meg vagyok őrulve. 2 napig folyamatosan csak szexelni akarok. Mikor megvan az első 3 nap szinte undorodom magamtól és a sok vértől is úgy nem szeretek szexelni. Viszont mikor a vérzés enyhül és kedvem is van hozzá nem ellenzem
19/23 anonim válasza:
A vér nem is zavarna (egyikünket sem), viszont a görcsök és a hüvely-érzékenységem miatt várunk néhány napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!