Az Alföldi megyékben is ugyanúgy oldják meg a menstruációt ahogy Észak-Magyarországon?
Északon lakom, és az a kérdésem, hogy lent Dél-Magyarországon van valami más hagyományahogy ki mit használ menzeszkor vagy ugyanúgy oldják meg?
Van aki arra lakik? Mit használ?
:) :) Az Alföldön ilyenkor minden nő kézen jár, ez arrafelé a hagyomány! :) :)
Nem is értem, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, milyen "hagyományok" lehetnének a menzesszel kapcsolatosan szerinted????
Gyakorlatilag minden fejletteb országban ugyanúgy oldják meg a nők a helyzetet, tampont vagy betétet használnak.
Másrészt Magyarország annyira kicsi, hogy eleve pár száz Km távolág semmiféle "másságot" nem okozhat!
Imádom, mikor az alföldieket valaki nomád parasztoknak hiszi :D
Na, szóval édesanyámtól kaptam fiatal koromban egy tulipános ládát, melyet meg kell töltenem a házasságom előtt kelengyékkel. Ezekből a szépen hímzett holmikból minden hónapban választok egyet, majd ezzel itatom fel a véremet. Teliholdkor el szoktuk égetni, hogy távozzanak a gonosz szellemek.
Szóval bemegyek a Rossmannba, veszek tampont, és pont úgy mint te, felhelyezem és cserélgetem.
Á, ugyan. Az Alföldiek elmennek a megyébe a hobbitoktól kérni pár speciális vászondarabot.
Viccet félretéve, ez valami troll kérdés akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!