Lányok, mostanság hányan használunk hagyományos bugyit? Nem csak menstruációkor, hanem mindennapokban. És zavar e benneteket ha látszik mondjuk a vonala, fitness sport nacikban? :)
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 14:18
1/7 anonim válasza:
Valahogy azt érzem, pali vagy. Na mindegy, én csak azt hordok, de sport nadrágokat nem szoktam.
2/7 anonim válasza:
Engem zavar a vonala is. Menstruációkor hosszabb pulcsikban/pólókban szoktam lenni és ott nem zavar. De ne nézegesse senki milyen fehérneműt hordok. Erre jó nekem a tanga vagy a francia, mert nincs olyan éles vonala, így nem is látszik.
3/7 anonim válasza:
Én szoktam hagyományos bugyit is hordani. Bővebb szoknyán nem látszik a vonala. Edzőteremben nem zavar ha látszik a nadrágon a vonala.
4/7 anonim válasza:
Csak azt hordok. Nyilván nem veszek fel átlátszó nadrágot.
5/7 anonim válasza:
Edzéshez csak tangát hordok, a "teli" bugyi nekem becsúszik, egyáltalán nem kényelmes. Menstruáció alatt viszont inkább telit veszek fel. A nyugalmi időszakban minden félét szívesen hordok. Tükörben meg szoktam nézni nem-e bevág nagyon a csípőmnél.
6/7 anonim válasza:
Nem "nem-e vég" hanem "nem vég-e"---
Mindenesetre elég vegyes a viselkedés e tekintetben. Bár ez a vonal dolog butaság, ugyanis a tangának ugyanúgy látszódhat a vonala... Nem csak a bugyi típusán múlik...
7/7 anonim válasza:
A mensi idelyén nem ezeket a közönséges fitnesz gatyákat kell felvenni, hanem olyat ami a fiúkákon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!