Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvennétek ilyet a strandra...

Felvennétek ilyet a strandra hagyományos bikini helyett?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kibírna egy teljes napot a ragasztó, nem hagyna nyomot, tehát működő cucc lenne.

2021. júl. 2. 10:26
A kérdező szavazást indított:
Soha, nagyon közönséges
Esetleg tengerparton ahol senki se ismer
Ha más nők is ilyet hordanának, akkor én is
Simán, akár már ma.
Fiú vagyok. Bejön
Fiú vagyok. Nem jön be.
51 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A lényeg:

[link]

2021. júl. 2. 10:26
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Fiú vagyok, nem jön be.

Nekem még a legtöbb mostani is túl sok. Jobb az, mikor kicsit többet bíznak a fantáziára. Nyílván nem azt várom el, hogy burkában járjon strandon, de mikor tényleg ez az elől-hátul nagyon vékony pántos tanga van, amiben látszik minden, meg a bikini felső is éppen csak takarja a bimbót, vagy félig kinn is van esetleg, nekem az nagyon sok.

Én utcán is többre értékelem, ha nem pakol ki mindent a lány, sokkal szexibb.

2021. júl. 2. 11:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez lesz a jövő fürdőruhája, mert pont olyan szokatlan, szabados és polgárpukkasztó, mint 75 éve az első bikini volt.
2021. júl. 2. 11:10
 4/13 Metionin ***** válasza:
100%
Elképzeltem, ahogy tépi le a ragasztót a nemi szervéről amikor pisilnie kell, aztán visszaragasztja :D
2021. júl. 2. 12:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk ez igaz, hogy nem wc kompatibilis. Azt a darabot újra kell ragasztani. 🙂
2021. júl. 2. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

"Szerintem ez lesz a jövő fürdőruhája, mert pont olyan szokatlan, szabados és polgárpukkasztó, mint 75 éve az első bikini volt."

nem mindig a merészség és polgárpukkasztás irányába mozdul a divat. és ha abból indulok ki, hogy a ruhán enyhén keresztüldomborodó mellbimbó mennyire kivágja a biztosítékot még most 2021-ben is, szerintem egyhamar nem lesz divat. ha pedig mégis, akkor mindenki rájön, hogy jobb meztelenül, mint ilyen cuccokkal bohóckodni.

2021. júl. 2. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Ez sosem lesz a jövő fürdőruhája, előbb fog visszatérni a topless. Most úgyis tombol a retro láz. Egyre többen dobják le a felsőt a strandon napozáshoz. A hetvenes-nyolcvanas években is volt egy ilyen melltartó nélküli hullám, amit a nyolcvanas-kilencvenes években követett strandon a bikinifelső elhagyása (franciáknál pl. szinte mindenki). Spanyolok meg a mai napig nem csinálnak belőle problémát.

6

"ruhán enyhén keresztüldomborodó mellbimbó mennyire kivágja a biztosítékot még most 2021-ben is."

Egyre kevésbé vágja ki, egyre többen választják a kényelmes viseletet. Lesznek persze mindig olyan munkakörök, ahol azért elvárják, hogy ne domborodjon semmi, de sima utcai viseletre úgylátszik, tér vissza a retro módi.

2021. júl. 2. 16:12
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

"Egyre kevésbé vágja ki, egyre többen választják a kényelmes viseletet. Lesznek persze mindig olyan munkakörök, ahol azért elvárják, hogy ne domborodjon semmi, de sima utcai viseletre úgylátszik, tér vissza a retro módi."

igen, pár éve 1000 nőből 1, most 1000 nőből 3 mer lemenni melltartó nélkül a boltba. munkahelyre meg 1000-ből nulla.

2021. júl. 2. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Biztos van ilyen bolt is az országban, én akkor máshová járok.
2021. júl. 2. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Rákerestem a youtube-on is, nekem tetszik, ötletes, de nagyon távol áll a hétköznapi ízléstől. Szerintem is hamarabb fognak az emberek meztelenül fürdeni (németeknél már ma szinte minden wellness-szaunázós hely ilyen), mint ilyeneket magukra ragasztani. Ezek a csíkok már annyira hivalkodóak, hogy ehhez képest a meztelenség szinte szégyenlősségnek tűnik :D
2021. júl. 2. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!