Felvennétek ilyet a strandra hagyományos bikini helyett?
Fiú vagyok, nem jön be.
Nekem még a legtöbb mostani is túl sok. Jobb az, mikor kicsit többet bíznak a fantáziára. Nyílván nem azt várom el, hogy burkában járjon strandon, de mikor tényleg ez az elől-hátul nagyon vékony pántos tanga van, amiben látszik minden, meg a bikini felső is éppen csak takarja a bimbót, vagy félig kinn is van esetleg, nekem az nagyon sok.
Én utcán is többre értékelem, ha nem pakol ki mindent a lány, sokkal szexibb.
"Szerintem ez lesz a jövő fürdőruhája, mert pont olyan szokatlan, szabados és polgárpukkasztó, mint 75 éve az első bikini volt."
nem mindig a merészség és polgárpukkasztás irányába mozdul a divat. és ha abból indulok ki, hogy a ruhán enyhén keresztüldomborodó mellbimbó mennyire kivágja a biztosítékot még most 2021-ben is, szerintem egyhamar nem lesz divat. ha pedig mégis, akkor mindenki rájön, hogy jobb meztelenül, mint ilyen cuccokkal bohóckodni.
Ez sosem lesz a jövő fürdőruhája, előbb fog visszatérni a topless. Most úgyis tombol a retro láz. Egyre többen dobják le a felsőt a strandon napozáshoz. A hetvenes-nyolcvanas években is volt egy ilyen melltartó nélküli hullám, amit a nyolcvanas-kilencvenes években követett strandon a bikinifelső elhagyása (franciáknál pl. szinte mindenki). Spanyolok meg a mai napig nem csinálnak belőle problémát.
6
"ruhán enyhén keresztüldomborodó mellbimbó mennyire kivágja a biztosítékot még most 2021-ben is."
Egyre kevésbé vágja ki, egyre többen választják a kényelmes viseletet. Lesznek persze mindig olyan munkakörök, ahol azért elvárják, hogy ne domborodjon semmi, de sima utcai viseletre úgylátszik, tér vissza a retro módi.
"Egyre kevésbé vágja ki, egyre többen választják a kényelmes viseletet. Lesznek persze mindig olyan munkakörök, ahol azért elvárják, hogy ne domborodjon semmi, de sima utcai viseletre úgylátszik, tér vissza a retro módi."
igen, pár éve 1000 nőből 1, most 1000 nőből 3 mer lemenni melltartó nélkül a boltba. munkahelyre meg 1000-ből nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!