Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal nö, tág punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nö, tág punci?

Figyelt kérdés

A baratnom egy 22 eves edes tunemeny. Picike, noies es kecses de a puncija olyan mint egy 40 eves elhasznalt muff. Tag es nem tul szep. Mikor kerdeztem az exeirol elmondta h elottem 3 honappal szakitottak. Az akkori parja izgult a cuckoldra es tartottak egy szeretot szamara, 1 evig. Ez a szereto elmondasa szerint igen nagy intimmel rendelkezett.

Lehert olyan hogy emiatt tagult ki?

Nekem atlagos, 15cm, nem vastag. 2 perc szex utan mar lotyog benne..

jan. 25. 14:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon művelt főiskolás vagy. 🤣

Miért privátozzak? A kérdés sem privát. Nekünk meg nincs miről beszélni.

Fogd már fel, hogy egy nagy f@sztól nem fog senki tartósan kitágulni! 😂

Genetikai okai vannak a tág hüvelynek is, úgy mint valakinek a farka is vastagabb vagy vékonyabb ugyan olyan hossz mellett.

Idővel gyengül a hüvely izomzat és ez esetben tágul, de ez akkor is bekövetkezhet, ha 50 évesen szűz. És nem attól, hogy vastag farokkal dugják.

De linkelj, vagy másolj be ide ami bizonyítja az igazad. Ne szülésről meg hasonlókról, mert csecsemő méretű farokkal biztos nem dugták.

Ja és kinek a válaszai vannak lepontozva? Szerintem nem az enyémek.

Ja bocs, mindenki hülye, te tudod jól.

Én ezzel lezártam. Nem fogok hülyeségeken vitatkozni.

jan. 27. 12:56
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
A kedves kérdező pontozza le a válaszaim. Valószínűleg átmostad az agyát a hülyeségeiddel. A chat gpt-t kérdezve is egyértelműen leírja, hogy szülés után is képes tágulni a női hüvely. Olyankor Pláne nem húzódik vissza az eredeti méretére. De ki a f@sz nyúl az asszonyhoz, miután gyereket szült? Undorító!
jan. 27. 13:22
 33/36 anonim ***** válasza:
82%

Ha már chatgpt

A hüvely nem válik tartósan tágabbá attól, hogy a partner pénisze nagyobb méretű. A hüvely rugalmas szövetekből és izmokból áll, amelyek kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak különböző méretekhez (például szex közben vagy szülés során), majd visszatérjenek az eredeti állapotukhoz.

Szülés után is csak akkor tágul, ha szétszakad a hüvely, ami nem túl meglepő, és semmi köze a nagy farok=tágítás logikához

jan. 27. 13:56
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként állíthatom hogy nincs így. 20 évesen volt egy kapcsolatom egy férfivel akinek 5,5cm kerületű volt. Több 100 alkalom sem tágított ki semmit. Utána az átlagossal is jó volt éreztük mind ketten egymást.
jan. 27. 19:02
 35/36 anonim ***** válasza:
Utolsó gondolom átmérőt akartál, kerületre az 5.5 centi kb egy vastagabb ujj 😀
jan. 28. 10:10
 36/36 anonim ***** válasza:

35.

Igen, igazad van rosszul írtam. 🤣

jan. 28. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!