Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal nö, tág punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nö, tág punci?

Figyelt kérdés

A baratnom egy 22 eves edes tunemeny. Picike, noies es kecses de a puncija olyan mint egy 40 eves elhasznalt muff. Tag es nem tul szep. Mikor kerdeztem az exeirol elmondta h elottem 3 honappal szakitottak. Az akkori parja izgult a cuckoldra es tartottak egy szeretot szamara, 1 evig. Ez a szereto elmondasa szerint igen nagy intimmel rendelkezett.

Lehert olyan hogy emiatt tagult ki?

Nekem atlagos, 15cm, nem vastag. 2 perc szex utan mar lotyog benne..

tegnap 14:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem lehet.
tegnap 14:57
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Attól nem. Nekem kifejezetten tágítanom kellett hosszú időn keresztül, hogy olyan legyen, ami nekem tetszik
tegnap 15:01
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos tényleg gyökér vagy, ugyanis csak gyökereknek nincs ennyire fogalma az anatómiáról. Senkinek nem lesz a dugástól más kinézetű a puncija/méretű a hüvelye.

Nagyjából egy óvodás is megérti azt az egyszerű logikát, hogy ha a nagy pénisztől kitágulna, akkor egy szülés után max lovakkal tudna szexelni minden nő, ami ugyebár meglepetés: nem így van.

Az meg hogy egy lyukba beleteszel valamit, és attól egy külső rész máshogy fog kinézni, konkrétan akkora baromság, hogy nemhogy elhinni gyökérség, hanem egy igazán kreatív fantazmagóriának mondható.

tegnap 15:11
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Akkor nem véletlenül kellett oda a szerető. Nem baj,cuckoldnak te is jó lehetsz.
tegnap 15:16
 5/20 anonim ***** válasza:
11%
Jaj 5-ös még a csajok is szokták azt mondani/írni hogy ha dugnak egy extrább mérettel akkor nem úgy élvezik már az átlagost.
tegnap 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Te megne engedd ezt a cuckoldos dolgot! Utána majd te is egy megtépázott önbizalmú férfiatlan srác leszel csak. Alapból ne szólj be rá semmit, de ha elkezdi mondani hogy kicsi a méreted akkor elne hidd meg ne hunyászkodj meg hanem mond szépen hogy a méreted átlagos és ő az aki tágabb mint egy átlag nő!

Egyébként ha már ő hozhatna nagyobb farkú pasit te is szűkebb nőt, nem ?

tegnap 15:30
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Nincs olyan hogy kitágul. Biológiát már luxus tanulni? Genetika.

Nektek más méretű a farkatok nekünk más méretű a hüvelyünk

tegnap 15:31
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Jogos utolsó, de akkor egy tág hüvelyű nő ne mondja azt egy átlagos farokra hogy kicsi csak azért mert neki nem elég.
tegnap 15:37
 9/20 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyet azt csak seggbe.
tegnap 15:42
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne ilyet érezni megint

Egy férfi

Írhatna

tegnap 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!