Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal nö, tág punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nö, tág punci?

Figyelt kérdés

A baratnom egy 22 eves edes tunemeny. Picike, noies es kecses de a puncija olyan mint egy 40 eves elhasznalt muff. Tag es nem tul szep. Mikor kerdeztem az exeirol elmondta h elottem 3 honappal szakitottak. Az akkori parja izgult a cuckoldra es tartottak egy szeretot szamara, 1 evig. Ez a szereto elmondasa szerint igen nagy intimmel rendelkezett.

Lehert olyan hogy emiatt tagult ki?

Nekem atlagos, 15cm, nem vastag. 2 perc szex utan mar lotyog benne..

tegnapelőtt 14:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#12 ezt nem értem eskü.
tegnapelőtt 16:04
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Ha egy faroktól kitágulnának, akkor mi lenne a nőkkel a szüléstől? Elég rugalmas szerv, nem ezen múlik. Szerintem engedd el ezt a csajt, úgy tűnik nem neked való. Vagy tartsatok most is neki egy nagy farkú szeretőt!
tegnapelőtt 16:18
 13/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem, nem a nagy farkú pasitól tágult ki. Alkati adottság. Én az elején szoros voltam mindig, de felizgulás után gyorsan és könnyen tágulok, ez mindig így volt. Neki emiatt egy vastagabb szerszám lenne ideális.

n41

tegnapelőtt 17:24
 14/31 anonim válasza:
39%
Hát pedig legyünk őszinték, a szüléstől ki lehet tágulni. Lehet, hogy a gyakoris anyukák egy mm-t sem tágultak a szüléstől, de akkor én egy kivétel vagyok.
tegnapelőtt 17:57
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha szétrepedsz,és nem varnak az más...
tegnapelőtt 18:03
 16/31 anonim válasza:

17

Gondolod, hogy nem varrják össze a repedést? Az egyik ismerősömnek a hüvelye teljes hosszábban szétrepedt, össze is varrták neki, nem lett tág. Normál esetben a hüvelybemenet (és nem az egész hüvely) repedhet, azt is összevarják nyilván. Attól még a hüvely belseje kitágulhat.

tegnapelőtt 18:14
 17/31 anonim válasza:
43%
Még valami: annak a nőnek, aki rendszeresen szexel, a hüvelye rugalmasabb és eztáltal szűkebb is lesz.
tegnapelőtt 18:15
 18/31 anonim ***** válasza:
14 ha a csak kaphat nagyfarkú szeretőt akkor a srác is szűk puncis csajt, nem ? Azért a 15 centi már messze nem kicsi méret amúgy.
tegnapelőtt 18:39
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Neked megnyúlik a kezed ha súlyzózol? A balett táncosok akik hosszas nyújtással elérik, hogy spárgát tudjanak csinálni azok nem tudnak megállni egy helyben, mert azonnal szétcsúszik a lábuk spárgába?

A hüvely "befogadóképessége" genetikai adottság, semmi köze ahhoz kinek hány, vagy milyen méretű partnere volt előtte. Hosszas gyakorlással tágítható/szűkíthető - pontosabban megtanulható a képesség rá, de ettől alapból nem fog változni. Ahogy a balettezők lába sem lesz másmilyen attól, hogy spárgát tudnak csinálni.

tegnapelőtt 20:38
 20/31 anonim ***** válasza:

7.

Ez hülyeség.

Nem a nagy mérettől jobb a szex.

tegnapelőtt 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!