Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nö, tág punci?
A baratnom egy 22 eves edes tunemeny. Picike, noies es kecses de a puncija olyan mint egy 40 eves elhasznalt muff. Tag es nem tul szep. Mikor kerdeztem az exeirol elmondta h elottem 3 honappal szakitottak. Az akkori parja izgult a cuckoldra es tartottak egy szeretot szamara, 1 evig. Ez a szereto elmondasa szerint igen nagy intimmel rendelkezett.
Lehert olyan hogy emiatt tagult ki?
Nekem atlagos, 15cm, nem vastag. 2 perc szex utan mar lotyog benne..
Nem, nem a nagy farkú pasitól tágult ki. Alkati adottság. Én az elején szoros voltam mindig, de felizgulás után gyorsan és könnyen tágulok, ez mindig így volt. Neki emiatt egy vastagabb szerszám lenne ideális.
n41
17
Gondolod, hogy nem varrják össze a repedést? Az egyik ismerősömnek a hüvelye teljes hosszábban szétrepedt, össze is varrták neki, nem lett tág. Normál esetben a hüvelybemenet (és nem az egész hüvely) repedhet, azt is összevarják nyilván. Attól még a hüvely belseje kitágulhat.
Neked megnyúlik a kezed ha súlyzózol? A balett táncosok akik hosszas nyújtással elérik, hogy spárgát tudjanak csinálni azok nem tudnak megállni egy helyben, mert azonnal szétcsúszik a lábuk spárgába?
A hüvely "befogadóképessége" genetikai adottság, semmi köze ahhoz kinek hány, vagy milyen méretű partnere volt előtte. Hosszas gyakorlással tágítható/szűkíthető - pontosabban megtanulható a képesség rá, de ettől alapból nem fog változni. Ahogy a balettezők lába sem lesz másmilyen attól, hogy spárgát tudnak csinálni.
7.
Ez hülyeség.
Nem a nagy mérettől jobb a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!