Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nö, tág punci?
A baratnom egy 22 eves edes tunemeny. Picike, noies es kecses de a puncija olyan mint egy 40 eves elhasznalt muff. Tag es nem tul szep. Mikor kerdeztem az exeirol elmondta h elottem 3 honappal szakitottak. Az akkori parja izgult a cuckoldra es tartottak egy szeretot szamara, 1 evig. Ez a szereto elmondasa szerint igen nagy intimmel rendelkezett.
Lehert olyan hogy emiatt tagult ki?
Nekem atlagos, 15cm, nem vastag. 2 perc szex utan mar lotyog benne..
Szerintem simán lehet egyébként!
Látom itt többen letámadtak téged, kedves kérdező, amiért feltéfeleztél ilyesmit, de a te állításod sokkal közelebb áll a valósághoz!
24 nyarán beszélgettem egy 16 éves, alacsony, kissé szenilis lánnyal és hát idővel úgy gondolta, megmutatja magát, úgy is Szűz vagyok, legalább látok egy női testet.
Na itt jött el az a pont, amikor konkrétan eldobtam a telefont a kezemből. Én nem vagyok egy kis darab srác, de kép alapján a cipőm is eltűnt volna benne, pedig 44-es a lábam! A szőrzetéről be is beszéljünk.. biztos a Yeti filmek ihlették. Eszembe nem fért, hogy a francba lehet egy konkrétan kislány olyan tág, mint egy sokat megélt prostituált nőstény.
Elmondása szerint az exe 28 éves volt és akkora mérettel rendelkezett, hogy két kezével alig érte át neki, mégis sokszor érezte őt kevésnek. Amint ezt leírta, megköszöntem a beszélgetést és tiltottam is. Még jó, hogy tali nem lett. Inkább maradok szűz basszus, sőt ennyi erővel egy fazékba is beleverhetném, mert kb hasonló élményt kapnék. Nekem ne visszhangozzon egy p*nci!
Ja és ha valamit számít, 23 éves vagyok.
Várom a bátor privát üzeneteket, ahol megcáfoltok, de tudom, hogy nekem van igazam! :)
Te teljesen gyökér vagy szintén. Konkrétan saját magadat cáfoltad
"mégis sokszor érezte őt kevésnek"
Ez is azt bizonyítja, hogy nem a faroktól lesz tág, hanem genetika
21.
Igen genetika. Semmi köze milyen vastag farok járt előtte benne, az nem fogjankitágítani.
De magad is leírtad.
“ akkora mérettel rendelkezett, hogy két kezével alig érte át neki, mégis sokszor érezte őt kevésnek”
Tehát a nagyfarkú barátja előtt is ugyan ilyen tág volt már neki.
#22 #23
Okoskodás az megy látom!
És azt honnan veszitek, hogy előtte nem volt neki egy lófarkú barátja, aki kitágította?
Nem tudtok semmiről semmit, de azért jár a szátok.
Amúgy meg ha genetika is az oka, hát basszus, az ilyen menjen ki a négerekhez mert idehaza senki nem ér hozzá egy újjal sem. Szegény exeit sajnálom 😅
24.
Okoskodás. 🤣
Nehogy már a mi hibánk legyen, mert leírtuk a tényeket, nincs olyan, hogy kitágítja a dugás bármekkora is a pasi mérete.
Egyébként Google lehetett volna a barátod.
De megkeresem neked, és kimásolom a fontost részt a cikkből.
" Nőgyógyászokat kérdeztünk meg azzal kapcsolatban, hogy igaz-e a tévhit, miszerint a túl sok szextől képes kitágulni a vagina. A szakértők szerint a vagina olyan, mint egy gumiszalag, együttlét során – legyen szó akár az első alkalomról is – kitágul, de utána újra visszanyeri régi formáját, méretét. A hüvely rendkívül rugalmas, gondoljunk csak a szülésre.
Egy átlagos vagina 1-3 centiméter átmérőjű, ugyanakkor minden nő más, senkinek nincs egyforma. - Azt azonban kijelenthetjük, hogy a szexuális együttlétek száma, és a partner mérete semmiféle változást nem tud okozni az átmérőben. - "
Aha azt bírom én is mikor f@szságot írnak, kijavítod és még ő van felháborodva. De ez a gyk ilyen. Gondolom pncit is képen látott csak.
#26 Egyre Valószínűbb nekem, hogy te egy halszagú büdös P*csa vagy gucci táskával. Apuci büszke lehet rád, te büdös szajha! :) Ha pedig férfi vagy, szégyelld magad! Annyi bátorság nincs benned, hogy vissza írj valakinek😂 Dugd a fejed az alsógatyádba és rúgd seggbe magad!
Nincs szükségem a te javítgatásaidra! Hidd el, a fősulin van biosz óra, nem is vagyok rossz belőle:) Neked az elejétől kezdve (és valószínűleg évek óta) van egy szörnyen téves álláspontod a női hüvely szexuális működésével kapcsolatban, ami mellett kitartasz. A hüvely egyszerűen nem képest hajszál mm-re ugyan olyan átmérőre visszahúzódni, mint amilyen volt, már az első alkalom után sem! Legyen bármennyire is rugalmas, azért van egy határa, pláne nagyobb méret esetén!
Kicsit más téma, de nézz utána: Gyakori analis szex során miért nem húzódik vissza az eredeti állapotára az ánusz pl? Pedig ott is egy elég erős záróizom van:)
Az ilyen módon használt nőknek már kb székrekedésük sincsen 😂
De figyu, jogod van a saját véleményedhez, ahogy nekem is az enyémhez. Itt gyk-n szólásszabadság van, ha tetszik, ha nem! Ha szerinted hülyeséget írok, miért próbálsz javítgatni? Nem te vagy az okosabb?
Ja, nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!