Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek hogy ha a pasitok ezt kéri tőletek?
Figyelt kérdés
Ma reggel történt, hogy szexeltünk kora reggel a pasimmal és belém élvezett. Megkérdezte, hogy mi lenne ha nem zuhanyoznék le, csak felvenném a bugyimat és úgy indulnék be előadásra, és ha már beértem akkor mosdóba menjek be, és telefonnal vegyem fel ahogy lehúzom a bugyimat és vidizzel le. Először csak nevettem rajta, megkérdeztem, hogy miért tennék ilyet, mire jó ez. Azt mondta, hogy neki tök szexi ha látja a spermás puncimat az átázott bugyit. Végül megtettem, de elég fura volta, úgy lenni, szóval a vidi után át is vettem a csere fehérneműmet. Ez gáz?jan. 23. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Nem tenném meg, soha
Megtenném ha kéri, nem nagy dolog.
14 szavazat
1/8 anonim válasza:
csak egy kisfiú fantáziája a kérdés, nem valós
4/8 anonim válasza:
Kamu!
Mire már beérnél addigra a nadrágod is olyan lenne csak szólok.
5/8 A kérdező kommentje:
volt tisztsági betét is a bugyimban.
jan. 23. 16:48
6/8 anonim válasza:
" a spermás puncimat az átázott bugyit." Akkor meg a bugyi nem ázik át. :-)
Sőt a punci sem spermás mivel felszívja a betét. :-(
8/8 anonim válasza:
Pont ilyen nőre vágyok én is alkalomi sexre! Vagy szeretőre!
Te kellenél nekem🫢😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!