Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok ezzel vagy vannak mások is hasonló cipőben?
Egy kicsit túlgondoltad. Amiről te beszélsz az már igénytelenség. De az, hogy a páromnak mindegy hogy miben vagyok, akkor is kíván ugyan úgy, az megint más.
Nyílván az ember nem megy utcára sem normális ruha nélkül, de otthon a párom előtt ne kelljen már kiöltözni hogy megkívánjon. Ha csak a ruha számítana, akkor az régen rossz.
#12 igen ugyan olyan jól tudom magam érezni sőt jobban egy melegítőben, mintha folyamatosan feszengenék egy miniruhában.
A páromtól sem várom el hogy öltönyben menjen mindenhová, mert abban néz ki a legjobban. Sőt. Ha egy munkásnadrágban van, vagy melegítőben, akkor is ugyan úgy kívánom.
#13 Nem az volt a kérdés, mi a legkényelmesebb (nyilván a melegítő), hanem hogy tükörbe nézel és melyikben mennyire látod magad vonzónak. Ezek szerint te mindben egyformán csinosnak látod magad. Megnyugtatlak, mások nem látnak egyformán csinosnak mindegyikben.
"A páromtól sem várom el hogy öltönyben menjen mindenhová, mert abban néz ki a legjobban. Sőt. Ha egy munkásnadrágban van, vagy melegítőben, akkor is ugyan úgy kívánom."
Na most akkor öltönyben néz ki a legjobban, de sőt mégsem? Csináltok egy kicsit különlegesebb otthoni randit, munkásnadrágban, melegítőnadrágban várjon haza? Ugye, hogy nem. Egyébként a kérdező sem írt olyat, hogy mindenki egész nap feszengjen kényelmetlen cuccokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!