Édesanyám 74 éves és mindennapos probléma a széklet hiánya. Egyedül a mályva tea segít, de napi használatba azt nem szabad használni, ezért keresünk neki valamit ami kiváltja. Milyen szert ajánlanának? Hasonló cipőben járók, vannak tapasztalataik?
A hagyományos dolgok (Mira víz és tsa-i, Laevolac szirup és tsa-i) nem használnak neki. Mivel magas a cukra, fontos, hogy ne magas cukor tartalmú készítményt szedjen.
Nagyon rostdúsan táplálkozik, és amennyire tud, mozog is, de sajnos nincs eredmény, csak küzd.
Hm, mintha az én anyukámról olvasnék, csak ő 76 éves. Ez engem is érdekelne, mi lehet a probléma.
Az enyém ginseng+zöld teát iszik, guttalax, stb...
Már régóta mondom neki, egy hasi ultrahangot kéne, vagy valamit, mert biztos valami van.
Illetve napi rendszerességgel issza a kávét 50 éve, ami szerintem nem jó.
Figyelj oda folyadék bevitelre is, akár 3 liter is naponta!
Reggel nagyon praktikus a langyos, enyhén meleg víz ivása éhgyomorra! (min- 3-5 deciliter!) Meg fogja hozni az eredményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!