Szemüvegesek! Hogyan küzdötök meg a mindennapos problémákkal?
Sose volt meg ilyen problemam, pedig mar 15 eve szemuveget hordok.
Valoszinu rossz minosegu szemuveget vasarolsz.
Mennyibe kerult az egesz? Nekem eddig minden szemuvegem 60-70 ezer forint kozott volt. De nincs is gond vele!
Nekem is mindennapi problémáim voltak ezek, mert hanyag vagyok és nemtörődöm, éjszaka ráfekszek, le se veszem. Végre megtaláltam a nekem valót, ez már 1 éve megvan, és semmi baja, pedig állandóan nyomorgatom. Az én orromat előbb vágja be, minthogy eldeformálódjon.
A vásárlása pedig úgy történt, hogy csak egy biztonsági szemüveget akartam, minden mindegy alapon. Ilyen ez a mostani, vagyis csak hasonló, mert a márkáját nem tudom:
Az anyaga műanyag, úgy emlékszem drága se volt (30 körül), itthoni viseletnek szántam, aztán már csak ezt hordom.
Az előzőek, mind deformálódtak, szétestek, pedig sokkal drágábbak voltak (100 ezer felettiek). Azokhoz nem kerestem fotót, a lényeg, hogy ami fémkeretes volt, az mind elgörbült, így tehát ajánlom a masszív, tömör műanyagból készült szemüvegkeretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!