Nincsenek barátaim, nincs ötletem nyárra, tippek/ valaki hasonlo cipőben?
Idén kezdtem a kilencediket, de az online oktatás miatt kb senkit nem ismertem meg, meg minden órán szét voltunk bontva csoportokra, illetve sokan nem is bírnak a suliból, mert elterjesztettek rólam egy pletykát :(
Szeretnék barátkozni, de kívülállónak látom magam, és nem tudom hogy hogyan is kellene kezdeni az egészet... Illetve hogy hol.
Nins itt valaki, aki hasonlo szipőben jár és 15-16 körüli?
Pasit is szeretnék, de a barátkozás lenne most az elsődleges. Vagy valami tip..?
Előre is köszi :)
16L
Ugyanez egyetem szintén.
Azon gondolkodok, h elmegyek dolgozni (a nettó 200k nem hangzik rosszul) és megcsinálom a jogsit.
Még a Soundon meg a Szigeten gondolkodom, de ha a melót elvállalom, az egész nyaras, tehát a kettő nem fér össze.
5
Sound és sziget idén nem lesz.
Kérdező próbálj meg megismerni közösségi oldalakon embereket a közeledben (akár sorozat vagy videójáték) mind1 csak legyen egy apró közös pont.
Ha esetleg belefér, akkor az FBn van egy Házibuli kereső csoport, rengeteg veled egykorú van ott is.
Csak óvatosan!
Huh én egy időben olyan szinten magányos voltam nyári szünetben, hogy otthonról elmentem, és néha délutánonként ültem egyedül a padon, hogy otthon ne legyen feltűnő, hogy nincsenek barátaim :D
Aztán csak annyit kellett volna tennem, hogy elmegyek egy egyesületbe sportolni, vagy elmegyek diákmunkázni valahova, ott könnyeben tudtam volna barátokat szerezni. Ezt is tettem rá 1 évre, de az a nyár szörnyű volt :D
Én is csatlakozom, velem is ez a helyzet, és szintén egyetemen. Gimis osztálytársakkal már eltávolodtunk, elsős egyetemistaként az online oktatás miatt nem is igazán sikerült barátokat szereznem még..
Szóval, arra gondoltam, hogy vállalok valamilyen diákmunkát, önkénteskedek a helyi menhelyen és legalább addig is emberek közt vagyok, és kimozdulok itthonról. És lehet, hogy a sportomat is újrakezdem majd.
Én is így vagyok vele.
Szintén idén kezdtem a kilencediket. Igazából sok emberrel szoktam beszélgetni, mégis kívülállónak érzem magam, mert egy ,,klikkben" sem vagyok benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!