Kérlek mondjátok, hogy nem csak nekem nincsenek barátaim?!
Nekem sincsen sok barátom, sőt nem is nagyon taqlálkozok azzal sem, akit úgy annak nevezhetek, de azért van 1-2 ember, akivel rendszeresen beszélek.
Ha eszembe jut, különleges alkalmakkor én is szoktam néha küldeni 1-2 embernek 1-1 apróságot, álltalában saját magam által készítettet, de nem azért, hogy majd legközelebb én is kapjak. Egyszerűen jól esik adni, örülök, ha ezzel esetleg másoknak örömöt okozhatok. Nem tartom kihasználásnak, hiszen nem valami drága, értékes holmiról van szó, csak valami apróságról, ami örömet okoz annak, aki kapja, nem azért, mert hú de szuper cucc, hanem csak annyi van benne, hogy gondoltam rá.
Talán az a baj, hogy túl nagy elvárásokat támasztasz. Én örülök, hogy ezzel az 1-2 emberrel néha jót elbeszélgetünk, s annyi.
Manapság eleve nehéz barátkozni, nem gondolják komolyan az emberek. 10 éve még könnyebb volt, bármikor találtam valakit akivel épp jól elvoltam, még ha nem is volt tartós, de sikerült jópár tartósat is kialakítani, ami az elmúlt pár évben szűnt meg. Viszont most jó ha pár mondatot sikerül beszélni az emberekkel, aztán lelépnek, azok is akik azt mondják nem ilyenek. Így nehéz.
Amúgy fontos: Munkahelyen nincs barátság! Az első pillanatban amint az érdeke azt diktálja, ellened fog fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!