Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedül vagyok ezzel vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok ezzel vagy vannak mások is hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
A párom tudja milyen rucikra kattanok ha felveszi, milyen érintésre, milyen mozdulatokra, viszont leszarja de azért ő persze nagyon szeret... F.
tegnap 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
De te persze tegyél meg mindent hogy beinduljon, mert a nőknek nagyon fontos a férfi jól beindítsa őket. Kitaláltam, hogy ez lemaradt?
tegnap 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
B-verzió, hogy közel sem ilyen egyszerű a helyzet és neked (is) irreálisak az elvárásaid.
tegnap 13:24
 3/14 A kérdező kommentje:
1-es, az alap, nem? :D :D :D
tegnap 13:26
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es ja, egy vékony szexi lányok egy topp a négy fal között "előjátéknak" az :( és a többi is hasonló szerintem de ha ez sok, önként megyek a mágjára még ma.
tegnap 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Én elébe megyek a dolgoknak és meglepem a páromat olyan ruhadarabokkal, amit szívesen látok rajta. Így előbb-utóbb felveszi és megkapom, amit szeretnék.
tegnap 13:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Neki is ott van a szekrénybe :D
tegnap 13:39
 7/14 anonim ***** válasza:

De egyébként hogy írjak most már egy szarkazmustól mentes választ is. Ha olyan emberrel jöttél össze, akit szeretsz és egyúttal rá is vagy kattanva, akkor van egy alap vonzalom és vágy iránta különösebb extrák nélkül is. De ez nem jelenti azt, hogy innentől okvetlen szuper izgalmasnak és szuper kielégítőnek fogjátok találni a közös szexuális életet. Ha szereted és alapvetően bejön, akkor időnként a "semmi" is csodálatosan jól tud esni vele. De ha a szexuális élet mindig kimerül rutinszerűen ugyanabban a nagy semmiben, az csakhamar unalomba fog fulladni. Egyúttal akit szeretsz, alapvető, hogy odafigyelsz rá, szeretnél (józan keretek között) a kedvére tenni, örömet okozni neki, egyúttal viszont nem szeretnél olyasmit ráerőltetni, ami tőle idegen. Ehhez mindenképp kommunikáció kell, az igények egyeztetése, melyikőtöket mi izgatja igazán, melyikőtöknek mi fér bele, mi nem fér bele, stb.

Aki meg nem elég érett hozzá, hogy lehessen vele ilyenekről beszélni (mert pl. sértve érzi magát, ha nem találsz tökéletesnek mindent úgy, ahogy van), azt el kell kerülni.

tegnap 13:43
 8/14 A kérdező kommentje:
A szarkazmusos válasz is tök érdekelne de ezt is csíptem :) Egyetértek csak a kérdésem nem a megoldásra vonatkozott mindenki el tudja hagyni a másikat ha el akarja hanem, hogy van e más is így ilyesmi cipőben, ennyi se több se kevesebb. Én sem vennék fel elefántormányos gatyát magamtól de ha ő ettől extra beindul akkor időnként megtenném. Egy topp otthon 1-2 percig amíg lekerül már ne legyen kényelmetlen...ne már :D
tegnap 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én párom akkor is rámkattan ha szakadt pizsamában vagyok, kócosan. Ha azon múlna, hogy éppen mi van rajtam, az már nem szerelem szerintem. Ha szeretek valakit, akármi lehet rajta.
tegnap 14:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Ahha szóval egy gyertyafényes éttermi vacsorára sem veszel fel csak szakad piszit? Hát ha szeret ebből nem csinál ügyet, igaz.. :) Szakadt pizsi, reggel, délben, este...minden nap és minden este mert ő szeret. Következő beszólás mi lesz, mosatlan haj? Fogmosás hiánya? Hát ha szeret mind1 mi van.
tegnap 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!