Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivertem lány ismerősöm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivertem lány ismerősöm szagos zoknijába a farkam. Ez helyes?

Figyelt kérdés
Nála voltam, elloptam a szobája szennyes kosarából a zokniját, hazamentem és kegyetlenül televertem azt. A másik zoknit közben az arcomra tettem, hogy a lábszagát érezzem, miközben vertem. Akkorát élveztem, hogy hihetetlen. Labfétisem van.
ma 11:28
1 2
 1/18 anonim válasza:
44%
Nem, ez elmebeteg. 27/N.
ma 11:29
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon helyes!
ma 11:29
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Én női bugyira....
ma 11:33
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Én is bugyira ha úgy alakul.
ma 11:36
 5/18 anonim válasza:
65%
Miért lennék elmebeteg? Első válaszoló voltam.
ma 11:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert mindig az, aki mondja. Másrészről ne légy prűd. El nem hiszem, hogy neked nincs semmi különös szexuális szenvedélyed.
ma 11:40
 7/18 anonim válasza:
20%
Ilyen beteg szenvedélyem szerencsére nincs. Akkor te is elmebeteg vagy kérdező, mert te is mondtad.
ma 11:44
 8/18 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem akkor is elég gusztustalan dolog lenyúlni valakinek a ruhadarabjait (akár mosott, akár használt) és ráverni, csak mert nem bírsz magaddal.

Gondolom, utána szépen visszacsempészted a szennyesbe mintha mi sem történt volna.

ma 11:46
 9/18 anonim válasza:
45%
Gratulálok kérdező, igazán felnőtt emberhez méltó cselekedet volt.
ma 11:48
 10/18 kis kolbász ***** válasza:
48%
Klinikai eset vagy
ma 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!