Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÖZÜLETEK van valaki, aki fogamzásgátló HELYES beszedése mellett teherbe esett? (esteleg írjátok le ha ismerősötöki . )
egyik barátnőm és az öccse is így fogant, de ez régen volt. a mostani fogamzásgátlókról ilyet még nem hallottam, de ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen, csupán nagyon kicsi az esélye.
javasolni azt tudom, hogy menny el nőgyógyászhoz, ő elvégez majd pár vizsgálatot (vér, vizelet...) és segít kiválasztani a megfelelő gyógyszert. ha rendesen szeded nem valószínű, hogy gond lesz belőle, nekem eddig nem volt, pedig előfordult, hogy kimaradt egy tabi néha =)
19/l
Az ilyen sztorik 99%-ánál végül kiderül, hogy a falhasználó volt a gyenge láncszem (pl. gyógyszerütközés, "jajj, csak 1 szemet feleljtettem ki, az baj?", mattrészegen kihányta, stb).
A modern gyógyszerek ha megtartod a használati instrukciókat tökéletesen biztonságosak.
Szia!
Nekem egy barátnőm a fogamzásgátló mellett lett terhes. Ráadásul ikrekkel. Neki a doki azt tanácsolta, mivel elég erős a fog.gátló, így el kell vetetnie. Sajnáltam szegényt!
Azóta van egy tündéri kisfia, de ezt nem fogja soha elfelejteni. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!