Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat lehet csinálni hogy metrón vagy bárhol lefotózok helyes pasikat és megmutatom egy hölgy ismerősömnek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 21:38
1/9 anonim válasza:
Nem. Ez már személyes adattal történő visszaélésnek minősülne. Az más kérdés, hogy a bizonyítási eljárás nem túl könnyű művelet 😅
Meg van egy csomó ember aki rühelli ha idegenek elkezdik fotózgatni.
2/9 anonim válasza:
Amíg nem engem fotózol, oke, meg miert ne. De Inkább keress szakembert, aki a hetero egészséget helyre állitja nalad. Mert ennyi az egesz.
3/9 anonim válasza:
Persze, ha nem veszik észre. Ha észreveszik, hogy fotózol, abból gond is lehet.
5/9 anonim válasza:
Én mondjuk lehet nem reagálnek túl jól, és lehet te sem örülnél ha vérezne az orrod.
6/9 anonim válasza:
Pajtás ha jót akarsz akkor előbb megkérdezed az illetőt lefotózhatod-e. Ellenkező esetben ha egy kicsit agresszívabb emberbe futsz bele akkor könnyen járhatsz úgy hogy elég darabos állapotba kerül a telefonod.
7/9 anonim válasza:
Ha okosan csinálod, nem jönnek rá. Én már videót is készítettem öltözőben, megtetszett egy srác és ki akartam csapni otthon a seggére. Kutya se vette észre, a fülemhez raktam a telefont és tettettem, hogy beszélek valakivel. Még sokszor csináltam ilyet, suliban nem, de például buszon, bárokban, utcán simán. Videózni jobb, mert a kép elmosódik ha nem tartod egyenesen a mobilt, és túl feltűnő, hogy feléjük szegezed a kamerát. Nem etikus, de nem érdekel senkit, ha nem élsz vissza vele. Főleg, hogy észre se veszik.
8/9 anonim válasza:
Szerintem örülhetsz,ha nem vernek rommá a kamerázgatásod miatt.
9/9 Jani Belucci válasza:
Engem fotózott már le valami hülyegyerek a metrón. Csak az idióta elfelejtette kikapcsolni a vakut. Láthatóan az illető is tag volt, szóval nem vettem sértésnek, inkább bóknak. Más viszont nem biztos hogy így fog hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!