Nyomorgok a fizetésembōl, de az ismerősöm pont most követeli vissza a kölcsön adott pénzét tőlem. Mi a helyes megoldás?
Hát..előteremteném a pénzt akárhonnan is.
Inkább az a kínos, hogy az év elején kölcsönkapott összeg még most is lóg a levegőben..
Ha ilyen helyzetbe kerülnék is max 1-2 hónapig merném húzni..
De mindenképp úgy érezném,hogy magyarázatra szorul a dolig,hofy miert nem adtam még meg.
Szerintem nem a pénz hiányzik neki,hanem attól tart hogy nem adod meg..
Nagy hiba olyan embertől ilyen segítséget elfogadni, akiről úgy érzed más elvárásai is lennének.
Természetben nem fizetheted vissza? Amúgy nem tudom, még beszélnék vele, hátha tud mégis haladékot adni.
Amúgy egy internetes barátomnak, aki nőnemű, én is adtam pénzt, nem is egyszer, és kicsit többet. De nem vártam cserébe semmit.( Bár titkon kicsit reméltem) Mondjuk nem is igazán várhattam, mert vagy 600 km-re lakunk egymástól. Amúgy én nem tudnám kihasználni ezt a jelenlegi helyzetedet az ő helyébe, egyszerűen nem lenne pofám hozzá.
Érdekes hogy pont a legrosszabb időben kéri, v mit akarhat?!
Sehogy sem tudod megadni , csak ha válalsz extra munkát.
Vagy újabb kölcsönt kérsz.
7 hónapja lógsz neki cs.szd meg.
feküdj le vele vagy add vissza, ha neki az első megoldás is jó lesz.
amúgy ezért nem veszünk kölcsön a legjobb barátunktól és a testvérünktől sem papír nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!