Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha a pasitokat izgatná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a pasitokat izgatná és szeretné, hogy előtte több pasival is szexelnél, megtennéd? Ha igen max hány pasival, nyilván olyanokkal akik számotokra vonzóak.

Figyelt kérdés

#cuckold #többel szex
ma 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
igen
ma 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen, nem tudom kezdetben mondjuk 2-3 és utána attól függ hogy tetszett
ma 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Amikor ismerkedek, akkor hol vannak ezek a lányok? :D :D :D
ma 11:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves lepontozók, szerintetek egy eldöntendő kérdésre az igen az miért nem hasznos válsz?? Nem az a kérdés, hogy egyetértetek -e vele vagy sem. Köszönöm 1 és 2.
ma 11:43
 5/12 anonim ***** válasza:

3.

Jó, hát nem ezzel fognak kezdeni.

Félnek, hogy akkor lelépsz.

ma 11:52
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 ahogy én is "félek" felhozni a csajoknak, mert akkor tuti lelép. :D :D
ma 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha lelép, akkor nem is jártál rosszul. Másrészt ne gondold azt hogy a nők annyira elllene vannak csak jól elő kell magad adni.
ma 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 Hát, amúgy ha idő előtt pendíted meg, az is lelép, aki amúgy bennevan, mert nem mernek önmaguk lenni, meg a fél életük arra megy el hogy "jaj mit szólnak mások ha megtudják?!".

Manapság meg nem is lehet óvatosban adagolni ezt, mert mindenki úgy próbál ismerkedni hogy 4 perced van előadni magad, utána inkább továbblép mert valami pojáca hangosabban ordít.

ma 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet ezt szép óvatosan. Nem kell rögtön előállni azzal, hogy cuckold. Csak közlöm, hogz voltam már többesben, mindkettőben és a két ffi 1 nő jobban bejött. Aztán lehet figyelni a reakciókat.
ma 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, a cuckolddal nem állok elő, mert az nem pályám, inkább a hotwife a nyerő.

Utoljára kb az működött amikor anno az akkori csajom becsípve kibökte hogy ezt azért kipróbálná.

De manapság ilyen preferenciákkal kb lehetetlen ismerkedni, legalábbis nekem nagyon nem megy egy ideje hogy erre találjak partnert.

Mondjuk túlzottan erőltetve nem is keresem. csak úgy elvagyok. :D

ma 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!