Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretitek a mell szexet? Mi az izgató benne? Férfiaknak nyilván..de a nőknek?
Bocs, hogy férfiként válaszolok. Az én barátnőm pl imádja, hogy rajongok a melleiért, felizgatja ez a dolog. Ezáltal a ciciszex is.
Amúgy egy érdekesség, férfi oldalról: évekig csak ábrándoztam a ciciszexről, kb az egyik legfőbb vágyam volt, amit nem tudtam megélni, mert vagy szingli voltam, vagy olyan barátnőim, akivel nem hozhattam szóba a mellméretük miatt. Aztán volt egy szexkapcsolatom, ahol kipróbálhattam, eszméletlen jó volt. Utána lett egy komoly párkapcsolatom (most is együtt vagyunk évek óta), gyönyörű nagy mellei vannak, imádom. Az elején nem győztem betelni a ciciszex-el. Most évek után már azon veszem észre magam, hogy nem olyan, szinte unalmas. Változatosság kedvéért szoktuk csinálni, és imádom látni a farkam a mellei között, de egyszerűen felment az ingerküszöböm, és nem ad elég ingert. SZóval fura ez férfiként is, évekig nagyon vágytam valamire, megkaptam, aztán utána már nem is izgat annyira (a melleivel foglalkozni ettől függetlenül imádok, ami őt is nagyon izgatja).
Férfiként írok: látványra nagyon szép a mellszex, de én pl. nem élvezem. Feleségemnek gyönyörű nagy mellei vannak, amiket szorgosan kényeztetek, de ha közéjük teszem a farkam, annyira dörzsöli a makkomat a bőre, hogy hamar lelankadok.
33
Én nem tudom, mert az én cicim pici, nem lehet közé tenni :D
De pl felizgult állapotban a mellbimbóim nagyon érzékenyek, erős erogén zóna, azt kifejezetten szeretem amikor a pasi a kemény álló farkával csapkodja a bimbóm és utána ráspriccel. Érzésre is, de látványra is tud izgi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!