Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő( átlagos szexuális vággyal/ átlagos külsővel és átlagos értékrendel hány férfival szexel 40 éves koráig? Nyilván nők válaszát várom!
Figyelt kérdés
nov. 12. 21:23
A kérdező szavazást indított:
1-5 férfi
3-8 férfi
5-13 férfi
14-20 férfi
20-30 férfi
Több mint 30 férfi
20 szavazat
1/11 anonim válasza:
Lehet nem leszek relevans.
37 vagyok, mostmár házas.
23-25 partnerem volt. Voltak benne kapcsolatok, és persze egyetemi évek alatt alkalmi, egyéjszakás kalandok, barátság extrákkal.
3/11 anonim válasza:
Kérdező, csak országos átlagot tudok mondani genderfüggetlenül, élethossziglan
6
4/11 anonim válasza:
#1 milyen gyakran szoktak előjönni nálad alsó testen a herpeszes tünetek?
6/11 anonim válasza:
#4 kiváló angol tudósok már feltalálták az óvszert.
7/11 anonim válasza:
#6 Mégkiválóbbak pedig rájöttek, hogy a genitáliális herpesz ellen NEM VÉD. Aki ezt se tudja, azt én bottal se piszkálnám meg. Kivéve ha szűz még
8/11 mikeXxX válasza:
Eleve baromság a kérdés mert libidó és jellem is lényeges lenne. Sajnos ismertem olyan nőt is aki havi szinten többet fogyasztott el és olyat is aki elvileg 20 év alatt 1 - et.
9/11 anonim válasza:
Az ÁTLAGOS nők max. 10 farkat fognak 40 éves korukig. Van egy tini szerelem, akivel 17-20 éves koruk között elvesztik a szüzességüket.
Utána- ha nincs kötődési zavaruk-, van néhány hosszabb-rövidebb kapcsolat, de én úgy tapasztaltam, hogy 25 éves kortól az átlag nő kivétel nélkül a gyerekei apját keresi. Ha sokáig vannak egyedül, néhány egyéjszakás beeshet, de akit megfognak, azt meg is tartják, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!