Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mély egy átlagos vagina?
Figyelt kérdés
Sokat látni itt kérdéseket a pénisz méretéről, de mi van a hüvellyel? Mennyire mély egy átlagos hüvely?okt. 27. 21:25
1/6 anonim válasza:
A hüvely elméletileg és gyakorlatilag két részben mérhető, ami áll egyelülső, és hátsó részből, ami egyszer nagyjából 7 cm, elülső, és 8-9 cm hátsó részből.
2/6 anonim válasza:
" A hüvely (vagina) kb. 7-9 cm hosszúságú, izmos falú cső, mely megközelítőleg a medence tengelyében halad. A hüvely lefelé a kis szeméremajkak közötti hosszúkás üregbe nyílik. Nyílását szüzeken vékony nyálkahártyaredő, a szűzhártya (hymen) szűkíti. "
Tessék.
3/6 anonim válasza:
Na és miért pontoztátok le a válaszom, nagyon érdekel.
4/6 hungaroboy válasza:
nem pontozták le a válaszod, csak az van, hogy valószínűleg nulláról indul a "like"-ok számlálása és még csak 34%-nál tartott amikor "hasznosnak tartod" gombra kattintottam, és hipp-hopp, már fel is ment 40% fölé. Igazából becsapós, mert eredetileg én is ugyanazt hittem, hogy egyes válaszok le vannak pontozva, pedig nem. Becsapós ez a dolog.
5/6 anonim válasza:
A pozitív-negatív szavazatok döntenek arányosan leosztva nem tudom mi ez a 0ról indulás xD
3igen 100%, 2igen-1nem 66% és így tovább.
Ha rákeresel minden oldal 6-10 cm közé teszi nyugalmi álapotban. Izgalmi állapotban pénisz hatására meg duplázódhat ez a méret
6/6 anonim válasza:
🤦♀️ feneketlen, nincs vége most boldogok vagytok?
Minek válaszol értelmesen az ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!