Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez fétis ha ez izgat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fétis ha ez izgat?

Figyelt kérdés
Szoktam járni egy szaunába ahol az egyik oldalon fürdőruhás a másik oldalon fürdőruha mentes a szauna. A kettő között van egy medence amibe a fürdőruhások is bemennek és meztelenek is használják. Ott beszélgetni kezdtem egy nővel aki ezt a medencét fürdőruhában használja, én pedig meztelen. Rendszeresen járunk mindketten és mindig beszélgetünk. Már elég baráti lett a viszoszonyunk. Engem izgat, hogy egy olyan nő lát meztelen aki fürdőruhában van. Ez fétis lenne?
jan. 18. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fétis szó használata eléggé átalalult. Korábban ez azt jelentette, hogy valaki csak egy bizonyos, szokatlan dologra képes igalomba jönni és abban képes a szexualitását megélni. Ebben semmilyen fétis nincs, hogy téged izgat ez a nő meg helyzet.
jan. 18. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta betegek vagytok ti ezzel a fétis szóval.

HA tetszik valami vagy szeret valamit az ember az nem fétis.

Nagyon hülyén hangzana hogy házi kolbász fétisem van!!

Csak szeretem és kész.

jan. 18. 10:05
 3/7 kis kolbász ***** válasza:
100%

Olyan messze van ez a fétistől, mint ide Lacháza, csak szimplán izgat a szituáció.

Nem kell ebbe többet belelátni.

jan. 18. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de k*rva jó a szitu :)
jan. 18. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fétis, hanem enyhe exhibicionizmus.
jan. 18. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az Egyesült Államokbeli középiskolákban, főiskolákon a huszadik század jelentős részében a fiúk meztelenül úsztak. Az American Public Health Association ajánlásában 1926-től 1962-ig szerepelt, hogy a fiúk, férfiak meztelenül ússzanak. Ezt azzal indokolták, hogy az akkoriban használatzos pamut fürdőruhákból kihulló szálak eltömítenék a vizforgatót. Sok helyen az 1970-es évek végéig fennmaradt ez a szokás. Akkorban ez a helyzet, meztelen férfi és fürdőruhát viselő nő teljesen általános volt.

[link]

[link]

[link]

jan. 19. 02:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy miről van szó, ha “csak” izgat, az még nem fétis.
jan. 21. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!