Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van akit izgat, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van akit izgat, ha egy fiúnak menyasszonya vagy felesége van?

Figyelt kérdés

Vagy inkább azonnal taszít…

26/F

aug. 20. 09:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Sosem kavarok foglalt pasikkal. Sunyi férgeknek gondolom az ilyeneket, nem tudom becsülni őket.

Viszont elvált pasik, akik nem foglaltak és gondoskodnak a gyerekeikről, nagyon is tudnak izgatni. Engem baromira tud vonzani, ha valaki jó apa, jólelkű ember. Most épp egy ilyennel ismerkedek és nagyobb úriember, mint eddig bármelyik gyerektelen, akivel dolgom volt. Pedig sosem akartam gyerekessel járni, de érte még ezt az áldozatot is meghoznám :D

aug. 20. 09:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha arról van szó, hogy kivel járnék, kit tisztelek, akkor taszít. Ha arról van szó, hogy szexuálisan izgat-e a szituáció, akkor nagyon is. Nyugodtan lehetek “féreg” emiatt.
aug. 20. 11:23
 3/23 A kérdező kommentje:

1-es: Elég sok oka lehet ha valaki félrelép. Nem feltétlenül sunyiságból.

2-es: Köszi a választ :)

aug. 20. 11:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
#3 szerintem te nem érted a sunyiskodás fogalmát. A sunyiskodás nem egy “ok” a félrelépésre, senki nem azért dug félre, mert reggel felkelt és sunyiskodni támadt kedve🤣Azért teszik, mert megunták a párjukat és egyszerűbb félremenni, mint megoldani otthon a problémákat vagy éppenséggel elválni. Ha valamit teszel, amit titkolnod kell a párod elől, az sunyiság. A megcsalásra nincs mentség, bármennyire is erőlködsz. Alja patkány dolog.
aug. 20. 11:54
 5/23 A kérdező kommentje:
A sunyiskodást, mint jellemvonást értelmeztem. Ha egy férfi úgy dönt, hogy lekúr valaki mást, ez nem feltétlen sunyiskodás még akkor sem ha nem mondja el a párjának. Én ezt így gondolom. Lehetne, hogy ne személyeskedj?
aug. 20. 12:05
 6/23 anonim ***** válasza:
#5 mert akkor minek neveznéd? Tisztes becsületes példamutató embernek?
aug. 20. 12:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem, de sunyinak sem. Elég gyenge szókincse van itt egyeseknek.
aug. 20. 14:51
 8/23 anonim ***** válasza:

Onnantól sunyiskodás, hogy titokban tartod. Pont ez benne a sunyiskodás. Fordított esetben te mit szeretnél? Ha a hátad mögött lépne félre a feleséged, vagy ha őszinte lenne veled?

aug. 20. 14:51
 9/23 anonim ***** válasza:
#7 igen, neked mindenképp gyenge a szókincsed, ha nem tudod mit jelent a sunyi.
aug. 20. 15:03
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem egy nyelvet beszélünk, de nem baj.
aug. 20. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!