Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van akit izgat, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van akit izgat, ha egy fiúnak menyasszonya vagy felesége van?

Figyelt kérdés

Vagy inkább azonnal taszít…

26/F

aug. 20. 09:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10 mert nyilván megcsaláson gondolkozol és nem vagy képes elismerni, hogy ez patkányság xD Legyen már önkritikád, ha már gerinced nincs.
aug. 20. 15:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem ismersz. Nem ismered az élethelyzetemet. Idejössz és elkezdesz te patkánykodni. Pont leszarom, hogy mit gondolsz.
aug. 20. 15:51
 13/23 nb2019 ***** válasza:
100%

Ha valakinek felesége van, és nem válik el, ezer oka lehet. Elmúlt a varázs, de ott a gyerek, CSOK, Babaváró hitel. Ha ebben a helyzetben megbeszéli a pár, hogy folytassák nyitott kapcsolatban, nem mondom hogy ideális, de nem sunyiskodás.

Ha azonban valakinek még csak menyasszonya van, akkor mi értelme az egésznek? Nem őt szereted, miért akarnád mégis összekötni vele az életedet? Szakítsatok (bármennyire is fájdalmas lesz) jobban jár, legyen meg az esélye egy olyannal családot alapítani, aki tényleg vele szeretne lenni.

Igazad van kérdező, "lekúrni valaki mást" ebben a helyzetben sem sunyiskodás, az utolsó, alávaló féreg viselkedés sokkal jobban illik rá. Neked hogy tetszik?

aug. 20. 15:53
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek ez erkölcsileg mennyire helyénvaló :)

Sajnos nincs rá lehetőségem, hogy oklevelet állítsak ki nektek és megveregessem a vállatokat.

aug. 20. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Jó nagy szarházi vagy kérdező.

Ahelyett hogy otthagynád, inkább félremennél.

Mikor meg itt a fejedhez vágják hogy egy gyáva pöcs vagy, erőtlen támadásokkal próbálsz védekezni.

Ilyen egy igazi gerinctelen féreg.

Én elváltam úgy hogy voltak gyerekek, volt hitel és volt CSOK is.

De nem fogok olyannal élni akit nem szeretek és sunyi, gerinctelen módon félremenni...

aug. 20. 19:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Én maradtam volna és gondoskodok a gyerekekről. Szerintem más valaki itt a pöcs :)
aug. 20. 19:14
 17/23 anonim ***** válasza:

A gyerekekről így is gondoskodok és nem, nem a gyerektartásra gondolok...

Ha pedig a gyerek miatt maradsz a nővel, és inkább csalod, akkor te egy igazi hős vagy.

Ja, nem. Egy gyáva féreg, aki a gyerekekre fogja, hogy félrebaszik

aug. 20. 19:21
 18/23 A kérdező kommentje:

Ejnye de felgyülnek az indulatok.

Jobban vagy hogy így leugatsz egy ismeretlent?

aug. 20. 19:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek ez erkölcsileg mennyire helyénvaló :)"

Akkor válaszolok a kérdésedre.

Semennyire sem izgat, gusztustalannak tartom.

29/N

aug. 20. 22:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Jajj de cuki, az ilyeneknek mindig ELETHELYZETUK van, amiben a felrek_ras az egyetlen lehetseges ut 🤣🤣🤣
aug. 23. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!