Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok közül izgat valakit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közül izgat valakit a megcsalás mint fétis akármelyik oldalról?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik oldalról, és hogyan képzeled el?
nov. 24. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fétisként gondoltam rá eddig, de amúgy izgat! 👍

27N

nov. 25. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen 20L
nov. 25. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Fetis oldalbol nem
nov. 26. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyetért velem a kérdező ha azt mondom, hogy bár annak örülünk, hogy néhányan írták, hogy igen, igen, de azért jobb lett volna, ha ennél bővebben írtok. De én komolyan nem értem ezt. Hogyha már ír valaki, akkor miért csak annyit ír, hogy igen vagy nem? Számomra egyértelmű, hogy azért tesszük fel a kérdéseket, (Mert én is szoktam ide kérdéseket írni,) hogy egy igennél vagy nemnél azért többet írjatok.
nov. 29. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok. Volt olyan fiatal szeretőm aki baromira élte ezt a dolgot. Azt mondta:hiába vagy nekem baromi jó pasi, ha nem lennél házas akkor nem izgulnék rád, de így még a látványodtol is.

Azt mondta eszméletlenül felizgatja hogy egy elhanyagolt férjjel élvezkedhet.Ami otthon nincs, nála van. Élvezi üres zacsival haza engednia pasit és a felesége mellett feküdve ő rá gondol, a vad és oda adó szexre.

Bár valóban így volt..állandóan rajta járt az eszem. Kíváncsi voltam én is miért cuppannak rá néhányan a házas brokira de eddig a válaszig jutottam. Azóta nem volt ilyen kaliberű szeretőm

dec. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!