Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Csaltátok már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Csaltátok már meg a párotokat azért, mert kicsi volt a farka?

Figyelt kérdés

nov. 23. 18:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell azért megcsalnia...én engedném hogy mással duugjon.
nov. 23. 18:54
 2/28 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer igen
nov. 23. 19:00
 3/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem csaltam hanem nyíltan megmondtam, hogy nekem ilyen kis farokkal nem kell és offoltam.
nov. 23. 19:08
 4/28 anonim ***** válasza:
66%
Jól teszitek hogy kimondjátok az igazat. 13 centivel más hobbik után néztem.
nov. 23. 19:10
 5/28 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is 13-14 cm, elég rosszul is érzem magam a nejem előtt sokszor.
nov. 23. 19:12
 6/28 anonim ***** válasza:
75%
12 centis pasi oké lehet hogy kevés, de azért átlagos 14-16 centis férfiaknak ne kelljen már görcsölniük a méretük miatt, ez olyan mintha egy átlagos mellű nő volna magával elégedetlen mert nincs extra nagy melle. Oké jogos ha elvárják a nők a méretet ami kielégíti őket de azért ne extra nagy méreteket, egyik fél sem lehrt tökéletes testű.
nov. 23. 19:27
 7/28 anonim ***** válasza:
27%
6-os hagyjad már a baromságodat. Azok se jó méretek. Az alsó hang 17cm hosszú és 15cm kerületű.
nov. 23. 19:38
 8/28 anonim ***** válasza:
67%
Hetes nem is kezdek veled vitába mert már tudom hogy te vagy az egyik defektes hülye gyerek innen 😂 A legtöbb pasinak 17 alatti, akkor ennyi erővel alig lenne foglalt csaj. 15 kerület meg már kb a hatalmas kategória. Legalább írnál földhöz ragadt méretet.
nov. 23. 19:43
 9/28 anonim ***** válasza:
8%
Be vagy csapva az a helyzet. Minden 13. férfinak 18cm, ennyit a nagy ritkaségról amit állitani próbálsz.
nov. 23. 19:45
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
A férjemé kb 14cm és több mint 20eve tökéletes vele a szex.
nov. 23. 19:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!