Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Csaltátok már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Csaltátok már meg a párotokat azért, mert kicsi volt a farka?

Figyelt kérdés

nov. 23. 18:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

nem értem hogy akkor az én testem különbözik ennyire másokétól vagy akkor mi van, mert az én barátomnak is 13cm és nem tud ki elégíteni vele, mert egyszerűen alig alig érzem magamban! itt meg olyanokat olvasok más kérdéseknél is nem csak ennél. hogy 10 meg 12 14cm el kis tudják elégíteni a párjukat meg a barátnőjük feleségüknek orgazmusuk van. ami persze nem baj! csak nekem kicsit hihetetlen. pedig nekem se barlang puncim van! akkor én miért nem érzem a barátomat amikor bennem van? igen csaltam meg de barátom nem tud róla

25N

nov. 23. 20:55
 22/31 anonim ***** válasza:
47%
21. Nincs kicsi farok, csak tág punci. Ennyi.
nov. 23. 21:20
 23/31 anonim ***** válasza:
28%

Szívesen megdugnám

nov. 23. 21:23
 24/31 anonim ***** válasza:
67%
21 a barátod nem tehet a farkáról de te igen hogy ilyen vagy .. szakíts vele és hagy találjon hozzá illő csajt de ne csald
nov. 23. 22:14
 25/31 Zsoltika78 ***** válasza:
44%
Akkor en mit tegyek? 17cm.de nem talalok duci telt hölgyet. Mivel nekem az a gyengem.
nov. 24. 05:50
 26/31 Oldfire ***** válasza:
28%
Még egy gyagyás kérdés.
nov. 24. 07:16
 27/31 anonim ***** válasza:
48%

22-es van benne igazság.

Kis farok nagy farok ról megy a vita, holott a punci is lehet bizony a kielégületlenség oka.

Milyen igazságtalan a természet. Az 50 feletti pasiknak az 50 feletti punci már sokkal kevesebb élmény, mert már nem szűk és nem szorít, holott pont az kéne.

Viszont a 20-onéves pasik meg pont a 20-onéves szűk punci miatt élveznek el 2-3 perc alatt. Nekik kéne az 50-es tágabb, lazább puncikat dugni, tovább bírnák és a nőknek is jobb lenne.

nov. 24. 07:36
 28/31 anonim ***** válasza:
68%
27. Ebben nincs teljesen igazad. Van aki 40es nőként is szűk és vannak 20on évesek akik tágak. Ez genetika!
nov. 24. 09:02
 29/31 anonim ***** válasza:

Az ideböfögők nagy részéről kiderül, hogy kigyúrt és szélesvállú mint egy háromajtós szekrény, minimum 190 magas, vállig érő lobogó hajú, tengerkék szeme van, Ferrarival jár, és 18 centis a farka. (természetesen pihenő állapotban).

Én meg csak szégyenkezek a 172 centis alacsonyságommal és a 14centis játékszeremmel!

Szerencsémre 20 évvel ezelőtt megtaláltam azt a nőt, aki ennyivel is beéri, és azóta így éldegélünk ilyen "igénytelenül" 😉

ma 16:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Nekem volt negyvenes szeretőm, nála szűkebb p.ncija még senkinek se volt életemben. Pedig szült is már

ma 17:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!