Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbiak közül melyekre lennétek nyitott?
- anális szex a nőnek (nyalás, ujj, pénisz)
- anális szex a férfinek (nyalás, ujj, felcsatolhatós dildo)
- óvszeres játékok (abból etetni a spermát, kézzel kiverni, szopni, női óvszer, tüskés óvszer)
- nőként úgy ébreszteni a férfit, hogy ráül a puncijával a fejére
- öklözés (punci, anál)
- erényöv a férfinak
- mélytorok
Kort is írj, kérlek.
-anális szex a nőnek (nyalás, ujj, pénisz)
Mármint nekem? Volt már benne részem, exem nagyon akarta. Nekem nem jött be, sok éve nem csináltam.
- anális szex a férfinek (nyalás, ujj, felcsatolhatós dildo)
Kizárt. Nekem undorító a sggnyalás vagy ujjazás gondolata is. Én nálam engem dug a partner, soha nem fordítva. Max ha valami plug lenne fent neki, amihez nekem nem kell nyúlni, az nem zavarna.
- óvszeres játékok (abból etetni a spermát, kézzel kiverni, szopni, női óvszer, tüskés óvszer)
Undorító. Én lenyelem, nincs vele gondom. De egy gyors nyeléssel, nem fogok játszani vele. Gumi izű meleg sperma… Biztos nem. A bordázott óvszerhez egyszer volt szerencsém, engem csípett a síkosító, és semmit nem éreztem az óvszer extráiból. De most már sok éve tartós kapcsolatban, fogamzásgátlóval védekezek. Szóval nekem ma már ez eléggé kiesik.
- nőként úgy ébreszteni a férfit, hogy ráül a puncijával a fejére
Nem vonz. Reggel nem kívánom a szexet, magamhoz kell térnem. Inkább este, tisztálkodás után.
- öklözés (punci, anál)
Kizárt.
- erényöv a férfinak
Kizárt, nekem teljesen értelmetlen, férfiatlan. Használja inkább rendesen, ne ilyenekkel idétlenkedjen.
- mélytorok
Nekem nem megy. Egy méret felett elég nehéz.
26 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!