Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tízes skálán értékelve, mennyire vagy nyitott a szexben az új dolgokra?
Figyelt kérdés
tegnap 16:01
1/13 anonim válasza:
-1000 és +1000 között valahol. Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Nálad mi az 1 és mi a 10? Mert nagyon nem mindegy....
2/13 A kérdező kommentje:
1# Szövegértő olvasást gyakorold még picit. Mi nem érthető a tízes skálán?
tegnap 16:04
3/13 anonim válasza:
Amennyiben a skálán a 10es jelenti a nagyont akkor 8. F.
4/13 BohócKolbász válasza:
Csak azért nem írok 10-et mert van pár tabu. Kaki, fájdalom, vér, verés.
Minden más érdekel. Szóval én 9-et írnék magamhoz.
5/13 anonim válasza:
Kérdezést gyakorold még picit. Nem mindegy, hogy nálad az új dolgok terén a 10-es a hármas szexet jelenti, vagy az orgiát a mező közepén amibe bevonsz halottakat és állatokat is és az egészet videóra veszed. Mégis hogyan lehetne egy ilyen kérdésre válaszolni, ha semmilyen támpontot nem adsz, hogy mégis mik alkotják a skálád két végét? Egy apácának az orál is lehet 10-es ennyi erővel.
9/13 mikeXxX válasza:
9 mert van 5 tabu dolog ami erkölcsileg nem elfogadható.
10/13 SheLa válasza:
Szerintem 8-9 kb. Nagyon erdeklődő vagyok. Kevés dolog taszít. Igaz sok mindent meg nem próbaltam. 1< lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!