Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, hogy jobban szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy jobban szeretem a popsit a puncinál? 18F

Figyelt kérdés

Felsorolom az érveimet:

- sokkal szűkebb

- jobb érzés a farkamnak

- nem tud terhes lenni a csaj, ha beleélvezek

- lehet gumi nélkül dugni

jan. 16. 17:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
37%

Az a lenyeg hogy hetero ferfi nem akar segget dugni

Aki segget akar dugni az biszex csak nem meri bevallani magának

Női segg dugasa kozbe ferfi segget kepzel oda

jan. 21. 09:30
 32/42 anonim ***** válasza:
65%
31. Ez baromság. Rengeteg hetero férfi szereti az anált. A te véleményed a tied. Én nő létemre szeretem és tudom nem férfit képzel oda a férjem.
jan. 21. 09:33
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

A vaginális szexen kívül minden mást tud csinálni két férfi is, és egy vegyes pár is. Ha veri neked egy nő, egy férfi kezét képzeled oda? Ha szopnak, egy férfit képzelsz a nő helyére? Ha csókolózol?

Ha egy nő élvezi az anál szexet, ő olyankor meleg férfinek képzeli magát?

Gondolom, neked sem abban merül ki a szexuális életed, hogy berakod a punciba, és dugod.

Én sem kedvelem az anált, nem is gyakorlom. De nem gondolom, hogy akik igen, és nem azonos neművel művelik, ők melegek lennének.

jan. 21. 10:15
 34/42 anonim ***** válasza:
71%

Én szeretem a p.uncit is, és az anált is.

Régenben, huszonéves koromban jobban rajongtam az análért. Az akkori párommal csak havonta egyszer lehetett popsiba.

A mostanival bármikor mehet popsiba, így már nem akkora hype. 2-3 hetente kerül rá sor.

De most hogy így szóba kerül, rákívántam, a hétvégén a popsijába fogom tenni.😉

jan. 22. 07:00
 35/42 anonim ***** válasza:
22%

Nekem van egy barátnőm, aki még évekkel ezelőtt szakított a párjával, mert kiderült, hogy homokos volt, csak alibinek kellett a barátnőm. A barátnőm most vallotta be, hogy a szexből gondolhatta volna, mivel amúgy nem állt fel a srácnak, nyalni nem is akart. Mindig az anált hozta fel, barátnőm belement. Az is csak úgy tetszett a srácnak, ha kutyában csinálták (tehát nem látta a puncit, se a melleket, semmit). De akkor merev volt, gondolom odaképzelt egy pasit vagy ilyesmi.

Hát igen. Sok ferfi ilyen. Puncit nem szereti, a s.gglyukat igen, de peeeeersze, ő nem búza 😅 ezt már senkinek nem hiszem el.

És igen, a férfiak szidják a "f.rtúró" melegeket (ők nevezik így őket), aztán ők is azok.

Én már inkább nem ismerkedek. Tudom, hogy vannak imádnivaló férfiak, de azoknak már van párjuk. Szóval...

jan. 22. 10:33
 36/42 anonim ***** válasza:
34%

Mindenesetre elég fura...

Nem is egészséges.

Kipróbálnám, de gumi nélkül be nem nyomnám oda. Pfejj...

jan. 26. 12:27
 37/42 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem gáz😊

Teszem azt én is jobban szeretem az anált annál mint a puncis szexet😊

Sokkal előbb engedem oda, sőt, oda még el is mehet a partnerem a popsimban😊

Szóval nem gáz 😁

Jobb az😁

jan. 27. 15:03
 38/42 anonim ***** válasza:
64%

Merevedési zavarról még nem hallottál?

Meg amúgy is, nem mindenkinek áll fel kellő képpen pusztán a látványtól.

Attól még nem lesz meleg, te nagyokos.

jan. 27. 17:33
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

38-as: bizony.

Még merevedési zavar sem kell hozzá, de egy bizonyos kor felett már nem áll fel a látványtól.

jan. 27. 18:40
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

És még egy nö is megjelent, aki a saját nemiszervéről így beszél

Női nem szégyene. És az a poén, hogy a férfiaknak a szégyen kell...

jan. 28. 05:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!