Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BpMasszőr kérdése:
Kövér Nők imádata! A barátaim szerint beteges a rajongásom a kövér Nők iránt, szeretem a hatalmas feneket, a nagy melleket, a nagy vastag combokat s a húsos “örömök völgyét” Imádom a husikákat simogatni kenyeztetni! Szerintetek is beteges ez?
Figyelt kérdés
tegnap 08:54
1/12 anonim válasza:
Nem hinném, de tény, hogy a férfiak többsége nem ezt preferálja...de kinek mi!
2/12 anonim válasza:
Ha a nő nagyon elhízott és sok rajta a felesleg, ami elsősorban zsír, akkor olyan érzésem van, hogy nem is a nőt simogatom, hanem egy zsírpacnit. Nem tudom mit érez olyan vastag zsírrétegen keresztül. Nekem egészséges testalkat jobban bejön.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem gond ez. Én is imádom őket. Nagyon sok férfi vágya és álma az igazi macilány típus. Jó nagy popsi, mell is nagy.... Imádnivalóak a telt nők.
Tíz nyivákoló deszka vékony plázadög sem ér annyit mint egy igazi vonzó husi csaj.
4/12 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok, mint te.Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban,ha egy férfit a nagyon kövér nők vonzanak.A legtöbb embernek erről más a véleménye...Én már nem foglalkozom a megjegyzésekkel a kövér nő rajongásom miatt.Egyébként idővel a minél kövérebb nők vonzanak csak,a zsánerem 150-200 kg-os nők.
5/12 anonim válasza:
A legtöbb férfi nem a vékony sovány nőket szereti, hanem a jó combos , jó popós és cicis nőket imádják.
Az csak a média hülyesége hogy a 180 centis 45 kilós csajokat mutogatja.
Akik végig mennek a bemutató szinpadon majd össze rogynak olyan rosszul néznek ki a piszkafa lábaikon.
6/12 anonim válasza:
Te vagy a TLO létrehozója fogadni merek
7/12 anonim válasza:
Nem tudom. Én is kedvelem a dagi csajokat,de csak nézni...ha ott van előttem akkor persze megdugom de igazán nem élvezem velük a sexet.
8/12 A kérdező kommentje:
6. Mi az a TLO????
tegnap 12:16
10/12 anonim válasza:
8 kérdező
Telt Lányok Oldala
Nézz rá fb-on
A csávó olyan stílusban posztol hogy az már nekem is beteges annyira hogy már. Magamtól is undorodtam és fogytam is több mint 20 kilót
De még további súly leadás lett a célom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!