Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyors farokverést vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyors farokverést vagy inkább a hosszan elnyújtott önkielégítést szereted jobban, és meddig tart nálad egy átlag hokizás, hányszor szoktál elélvezni ezalatt?

Figyelt kérdés
ma 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szeretem elhúzni is, de jobb lenne a rövid (10-15 perc, az azért ritka).

Sajnos van amikor 1-3 óráig is csinálom és csak a végén élvezek el.

Szexben szerencsére sikerült lerövidíteni a dolgokat, de régen sajnos az is hosszú volt, sokkal megterhelőbb.

ma 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Amilyen kedvem és amennyi időm van . 2-3-4 óra is volt mar. Meg 5 perc is
ma 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább elhúzom, kb. egy legfeljebb másfél óra. De minimum 20 percig általába szoktam csinálni. Egyszer élvezek, de van, hogyha nagyon rámjön pár órával később megint kiverem, de ez ritka.
ma 16:28
 4/4 anonim válasza:

Én van hogy 2 óráig is nyújtom, de erre csak hétvegén van idő

Hétköznap csak 20-30 perces szokott lenni a dolog

ma 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!