Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg az lenne a normális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az lenne a normális, hogy valaki heti 2-3x végez csak önkielégítést? Nálam napi 3 az átlag

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 13:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincsenek megfelelő számok. Csináld annyiszor, ahányszor csak jól esik!

Neked örömet okoz, másnak meg nem fáj, szóval?

2021. ápr. 3. 13:41
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom mennyi a normális de a párom mellett felhagytam vele és azóta sokkal jobb a szex.
2021. ápr. 3. 13:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl a kacsolatban is kell. Az egy teljesen más dolog, ott abszolút kiélhetem a fejemben lévő dolgokat úgy, hogy nem csalok meg senkit és bármilyen pervezr is a gondolat, nem szól meg érte senki!
2021. ápr. 3. 13:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem megy az élet kárára, nem okoz neked, vagy a párodnak, környezetednek problémát, addig egészséges.
2021. ápr. 3. 14:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Az igen, van sok szabad időd.
2021. ápr. 3. 14:23
 6/20 anonim ***** válasza:
Irigyled még ezt is tőle? :D
2021. ápr. 3. 14:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális? Ki szerint? A pap bácsi, a jehovák, meg az erkölcscsőször szerint 0 lenne a "normális". Az orvosok, pszichológusok, szexuáltreapeuták meg a normális emberek szerint meg pont annyi a normális amennyi neked jólesik. Nincs etalonszám, csináld amikor akarod, semmi bűnős, egészségtelen nincs benne, egészségedre!
2021. ápr. 3. 14:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem is most napi 2-3 az átlag, de volt napi 4 is régebben. Azért is ajánlják, mert jobban bírod a szexet, ha nem vered ki naponta többször, és ebben lehet is valami, mert én is ha nagy ritkán szexelek, tényleg nem megy olyan jól a szerszám.
2021. ápr. 3. 14:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Más dolgod/életed nincs is, mint a napi (3😱) matyi?!
2021. ápr. 3. 14:43
 10/20 A kérdező kommentje:

“ Az igen, van sok szabad időd”

“ Más dolgod/életed nincs is, mint a napi (3😱) matyi?!”

Én munkahelyen is kimegyek a wc-re recskázni egyet.

2021. ápr. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!