Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőt férfiaknál normális hogy felesege mellett önkielégítést végez más nők képeire?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 17:46
1/7 anonim válasza:
Az önkielégítés normális de hogy más nőre hát eléggé bunkó dolog. Nem hiszem hogy fordítva örülne ha az asszony más pasik képeire masztizna
2/7 anonim válasza:
Az én képeimre is veri egy nős pasi nem tudom, hogy a felesége tud e erről, de szerintem igen normális. 19/N
3/7 anonim válasza:
Az önkielégítés természetes, elég kevés nő hajlandó megadni azt a mennyiséget, amire egy férfi vágyik, viszont más nők képei nem tudom hogy miért kell ehhez. Ennyire nincs fantáziája?
4/7 anonim válasza:
szerintem amíg csak a képet használja nem baj, mindenki fantáziája másokról, ami nem baj, vannak vágyak, szép egyedek
az a baj, ha nem elég a fantáziálás, és máshoz nyúl
és ezt nőként mondom
5/7 anonim válasza:
Azt gondolom tolerálható, a "más képek" inkább csak a kíváncsiság miatt lehet...
6/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy új nő látványa izgatóbban hat egy férfire, mint az állandóan mellette lévő. Akárki akármilyen erkölcscsősz szöveget is nyomat itt. És ha ettől izgul fel gyorsabban, ám tegye. Lehet,a feleségéről nincs is képe. :)
7/7 anonim válasza:
Egyik sem normális. Sem a rejsz, az meg végképp nem, hogy másról fantáziálgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!