Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelt kérdés

Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.

Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?

jan. 16. 13:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Így van, kedves #31.

"Minden lyukat be kell tömni!"

jan. 17. 10:04
 32/36 A kérdező kommentje:

31-es, mielőtt feltettem volna ezt a kérdést, olvastam pont itt Gyakorin egy választ, amiben egy férfi írta, hogy "nagyon rossz a tavasz/nyári időszak, mert feláll neki a nők öltözködése miatt"

A kérdés pedig azért jött létre, mert ilyenről még nem hallottam és érdekelt van e valóságalapja.

Lottózni ne menj! 😃

jan. 17. 10:53
 33/36 anonim ***** válasza:

Valami primitiv osztonleny lehet aki ilyet ir

Vagy novel se volt soha

jan. 17. 10:56
 34/36 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Láthatod, hogy amit az a srác írt nem igaz. A többség azt írta, hogy nem áll a farka max fantáziál. Szerintem ezt a kérdésed előtt is sejtetted.

Nem baj, hogy feltetted a kérdést csak sokszor annyira álszentek a nők.

Ugyan úgy mikor a női ismerőseimnek meséltem régen, hogy randiztam egy újabb pénzéhes nővel.. erre a női ismerősök: jaj igen, a nők pénzéhesek, anyagiasak?? Nézek rájuk és mehkérdezem, hogy ti nem a föld nevü bolygón éltek??

Erre zavarba jönnek, haj nem tudom, hát én nem ismerkedek nőkkel, nem tudtam, hogy ilyenek.. Majd ugyan ez a nő csak luxus nyaralásokra hajlandó menni és kisestéjiben jön el egy kerti partira és semmi mást nem látsz rajta, hogy számára csak egy érték van és az a pénz.

jan. 17. 11:40
 35/36 Senior Séf ***** válasza:
32%
Ne hidd el, amit itt írnak, kérdező. Egy kamaszfiúnak a párzó legyek látványától is feláll. És ez így van jól. Evolúció ránk testálta a fajfenntartás kötelességét, és ez néha kényelmetlenséggel jár.
jan. 19. 15:57
 36/36 anonim ***** válasza:
49%

#35, hülyeség. Ezen az alapon a nők meg az utcán azonnal lucskosak lesznek ha meglátnak egy csávót, aki bejön nekik?!

Igaz, hogy már nem vagyok kamasz, de vissza tudok rá emlékezni. ...vagy akkor én vagyok impotens, vagy nem tudom... de nekem attól nem áll azonnal fel, hogy meglátok egy lányt, aki tetszik.

jan. 19. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!