Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez hogy is van nálatok?
Figyelt kérdés
Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.
Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?
ma 13:17
22/25 anonim válasza:
#21 akkor is ha 150. Aki rám mosolyog az szeret engem és jólesik neki a társaságom. Hogy várjam el, hogy szeretve legyek, ha én nem adok szeretetet?
23/25 anonim válasza:
Esetleg a kérdezönek feláll, meg a szüzinceleknek. Egy komoly férfinak ennyi még édeskevés
Komoly férfi
24/25 anonim válasza:
Igen, mert tetszik, hogy látható a nő lába, lábfeje.
25/25 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha topban/testhez simuló rövidnadrágban van. És ilyenkor arra gondolok, milyen szívesen beszélgetnék vele a paralelepipedon térfogatának kiszámításáról :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!