Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez hogy is van nálatok?
Figyelt kérdés
Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.
Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?
#21 akkor is ha 150. Aki rám mosolyog az szeret engem és jólesik neki a társaságom. Hogy várjam el, hogy szeretve legyek, ha én nem adok szeretetet?
jan. 16. 17:19
22/36 anonim válasza:
Esetleg a kérdezönek feláll, meg a szüzinceleknek. Egy komoly férfinak ennyi még édeskevés
Komoly férfi
jan. 16. 17:35
23/36 anonim válasza:
Igen, mert tetszik, hogy látható a nő lába, lábfeje.
jan. 16. 17:58
24/36 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha topban/testhez simuló rövidnadrágban van. És ilyenkor arra gondolok, milyen szívesen beszélgetnék vele a paralelepipedon térfogatának kiszámításáról :DDD
jan. 16. 18:25
25/36 anonim válasza:
Ha jó nőt látok,akkor mindig van odalenn egy kis bizsergés. Ezerből egy, akire valóban feláll, de az már egy csúcs szuper szépségkirálynő alkat. Gondolni nem sok mindenre szoktam, fiatalon inkább arra, hogy miért ilyen reménytelen összejönni ilyennel? Mostanság márcsak arra, hogy ez is, meg amaz is, unokád lehetne, tata eriggyél már haza. Gyönyörködés, csodálkozás kipipálva, holnapig el is lesznek felejtve, mert az az alig 1 perc a semmihez is kevés volt.
jan. 16. 21:06
26/36 anonim válasza:
Nekem nem áll fel. Inkább utóbbi. Csak simán tetszik a látvány. Ha tovább megyek és elkezdek fantáziálni, továbbá régen szexeltem, vagy vertem ki, akkor ilyen félkemény állapotba tudok kerülni, érzem, hogy kezd szűk lenni a gatyám. De ez nem mindig állandó jelleggel van így.
jan. 16. 21:24
27/36 anonim válasza:
Akkor az aldi penztaros szeret teged mert radmosolyog?
jan. 16. 21:44
28/36 Oldfire válasza:
Hány éves vagy?
Nem vagyunk kutyák, hogy az utcán ráugorjunk a nőstényekre. Azért senkinek sem akkora a libidója. Azért, hogy merevedés legyen kicsit több kell.
jan. 17. 05:18
29/36 anonim válasza:
Fel nem áll, de ha tetszik, akkor eljátszom a gondolattal, hogy vajon hogy szophat, milyen lenne hátulról dugni, vagy nagyobb mellű lányok esetében a mellei között élvezkedni a farkammal.
jan. 17. 06:37
30/36 anonim válasza:
Ez a kérdés a női egó táplálása érdekében jött létre.
A kérdező tudja, hogy mit akarnak a férfiak a nőktől, de dícséreteket, megerősítéseket akar hallani.
Ezek mindig ilyen ál kérdések mikor a nő eljátsza mintha nem tudná, hogy mire gondol a férfi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!