Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelt kérdés

Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.

Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?

ma 13:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Fel nem áll,de igen,elképzelek dolgokat.
ma 13:18
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Megmozdul valami az biztos de fel nem áll. A gondolatok csak úgy röpködnek...
ma 13:19
 3/23 A kérdező kommentje:
De milyen gondolatok?
ma 13:19
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem sakkoznék vele na. Szerinted milyen gondolatok? 2es voltam.
ma 13:21
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kíváncsi vagyok, azért tettem fel a kérdést, hogy mi játszódik le a férfiak agyában ilyenkor.
ma 13:25
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Az hogy felmennénk egy lakásba és keményen szexelnénk egymással

De erdőbe is szexelhetunk

ma 13:30
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Nálam pl ilyenkor ha el is sétál mellettem egy tipikus zsánerem akkor csak egy pillantásra megnézem őt egy pillantással minden főleg azt a részét ami a gyengém egy nőben, veszek egy nagy levegőt és pillanatra behunyom a szemem, érzem ahogy hevesebben kezd verni a szívem, kicsi melegség is árad bennem és szinte érzem az illatát, bőrének tapintását kb milyen lehet. Nem áll fel, csak érzem, úgy megcsókolnám, gyengéden megérinteném, de persze, nem szólítom meg, hogy tetszik és randiznék vele ha nyitott rá hanem sétálok tovább mert gyk-rol tudjuk a nő nem nekünk öltözik így ilyenkor hanem csakis egy kiszemelt részére a köztes "sétálók" le vannak szarva és mit képzelünk ha megnézzük azt amit mutatnak amúgy. :)
ma 13:31
 8/23 anonim ***** válasza:
59%
En pl néztem már meg úgy egy csaj seggét hogy a baratnőm mellettem volt. Mondtam neki hogy neharagudj de meg kell néznem. Kicsit besérült. Mondtam neki hogy nem vakságot fogadtam. . 2 voltam.
ma 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
24%

Akkor rossz a kérdésfeltevésed. Nem lehet minden férfit egy kalap alá venni. Az itteni savanyu lábszag rajongonak valoszinüleg az "ecet" jut eszébe. Az egyiknek, hogy milyen szük lehet a végbélnyilása, a másiknak: kopasz a puncija? Harmadiknak: Milyen izü lehet a puncileve. stb.

Hozzunk össze egy találkát ahol kacéran megmutatod a bugyidat, vagy a puncidat és mondom neked mi is jár az én fejemben. Utána másik erre vállakozonál végezd el a kisérletet, stb. Elöbb-utobb kialakul egy elképzelésed a kérdésedre adott válaszrol.

ma 13:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igaz ha látok számomra gyönyörű nőt pláne kevés textilben ha nem is áll fel rá rögtön biztos hogy elfantáziálok róla!
ma 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!