Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez hogy is van nálatok?

Figyelt kérdés

Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.

Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?

ma 13:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

Nem vaksagot fogadtál de kozbe majd szetrobban a farkad hogy megdughass egy masik not

De szanalmas ez

Akkor miert nem szakitasz a csajoddal ha mas noket nezegetsz?

ma 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

Az egy dolog hogy akkor néztem meg amikor ő is ott volt.

De nehogy már ne nézegessek más csajokat is. Ha valaki azt mondja hogy nem néz meg másokat amikor van csaja. Az hazudik. Sőt meg valami. Akkor is kiverem ha van csajom. Más csajokra képzeld el.

Nem csaltam meg . Gondold el. Ugye milyen durva. :D

ma 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nem tudják elképzelni milyen egy nőnek egy nap tomboló női hormonokkal a fejben, a nők nem tudják elképzelni milyen tomboló pasi hormonnal egy nyári nap az utcán. Van párom és elképesztően szexi így otthon bomba testet foghatok, dughatok minden este...de ez a kicseszett "tipikus" pasi hormon sosem nyugszik mind1 mi van, tavasszal és nyáron rohadtul idegesítő és bár ki lehetne kapcsolni. Persze ha minden pasi ki tudná kapcsolni nem tudom az onlifans és kamerás stb. csajokkal mi lenne, lehet el kéne menni dolgozni hagyományos munkahelyre. Lehet elítélni az álló farkú férfiakat de mégis csak egy egész mutogatós iparág épült az álló farokra ami ha nem lenne sok nőnek hiányozna még egy rendes kapcsolatban is. Szóval szerintem örülni kell az álló, kefélni akaró szétrobbanó "faszoknak", GDP-nek is jót tesz. Nincs az a női praktika amivel irányítható lenne egy szexuálisan inaktív, lankadt pasi, nemde ?! Kicsit álszent a nőktől, hiszen álló farok nélkül, hogy lenne meg a szükséges napi dicséret/like/mosoly adagjuk ami nélkül már nem lenne ugyan az a világ... :D
ma 13:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem bonyolítom túl, ha látok egy szexi nőt. Minél diszkrétebben próbálom megnézni, és közben elképzelem, hogy milyen lehet ruha nélkül.

De ezek pillanatok alatt lejátszódik. Aktust, egyéb dolgokat akkor fantáziálok, ha pl munkahelyen, huzamosabb ideig van a látókörömben ilyen nő. Kicsit tud bizseregni ilyenkor odalent, de komoly erekcióm nem szokott lenni.

ma 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Nyilván szexuális gondolataim támadnak tőle, és ha sokáig nézem/nagyooon szexin néz ki, akkor fel is áll. 18F
ma 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem csaltad meg

Még

ma 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem áll fel, de kapásból elképzelem meztelenül.
ma 14:49
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

Nekem sem áll fel, de el kezdek gondolkodni, fantáziálni.

Pl ilyenekről:

Úú de gyönyörű arca van. De jó lenne megismerni. Miért mindig az utcán látok ilyen szép lányokat és nem akkor amikor ismerkedős helyen van az ember.

Valyon milyen lehet belsőleg? Milyen igényei lehetnek, pénzéhes ő is mint sok nő aki jól néz ki vagy jó fej, laza és olyan párt akar akivel egy hullámhosszon van és szereti?

Aztán, ha nem azt látom, hogy flegma, beképzelt fejet vág akkor eljépzelem, hogy milyen lenne, ha együtt lennénk. Vajon milyen lehet az ágyban?

Elképzelem ahogy szop, ahogy nyögdécsel miközben dugom. De van hogy azt képzelem el, hogy együtt vagyunk és, hogy végre egy lány aki jól néz ki és normális, jó fej belsőleg is.

Aztán kinyílik az ajtó leszáll és kb hazáig ezen gondolkozok.

Max még másnap eszembe jut, de ha nem látom többet akkor elfelejtem.

Ha viszont újra látom akkor tovább gondolkodok egy ideig.

ma 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
Nöként ezt nehéz megérteni. Nekünk folyamatosan termelődik spermium és üríteni kell ha meglátunk egy jó csajt kevés ruhában begerjedünk nem biztos hogy feláll, de előfordulhat. Ez olyan mint amikor a kirakatban meglátsz egy ruhát táskát vagy cipőt ott sóvárogsz utána mert ez női dolog ezért minket hidegen hagynak mint a bolti akciók. Ti meg ezt nem értitek 😀 mert férfi dolgok. Nem tudunk egymás agyával és hormonháztartásával gondolkodni.
ma 16:50
 20/25 anonim ***** válasza:
42%
Amikor egy lány rám mosolyog és kedves velem, én olyankor legszívesebben megcsókolnám, kielégíteném és a párja lennék egy életen át. Ott lennék neki, amikor szüksége van rám, ápolnám amikor beteg, elviselném amikor rossz napja van és vigasztalnám, odafigyelnék rá, meghallgatnám, soha nem lökném el magamtól, megbecsülném őt.
ma 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!