Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez hogy is van nálatok?
Tavasz/nyáron például, ha láttok az utcán, vagy akárhol, egy nőt rövid ruhában, rövidnadrágban, szoknyában, toppban, magassarkú vagy esetleg szandál és ezekhez hasonló ruhadarabokban.
Akkor igaz, hogy feláll? Vagy ha nem, akkor csak szexuális töltetű gondolatok támadnak?
Nem vaksagot fogadtál de kozbe majd szetrobban a farkad hogy megdughass egy masik not
De szanalmas ez
Akkor miert nem szakitasz a csajoddal ha mas noket nezegetsz?
Az egy dolog hogy akkor néztem meg amikor ő is ott volt.
De nehogy már ne nézegessek más csajokat is. Ha valaki azt mondja hogy nem néz meg másokat amikor van csaja. Az hazudik. Sőt meg valami. Akkor is kiverem ha van csajom. Más csajokra képzeld el.
Nem csaltam meg . Gondold el. Ugye milyen durva. :D
Nem bonyolítom túl, ha látok egy szexi nőt. Minél diszkrétebben próbálom megnézni, és közben elképzelem, hogy milyen lehet ruha nélkül.
De ezek pillanatok alatt lejátszódik. Aktust, egyéb dolgokat akkor fantáziálok, ha pl munkahelyen, huzamosabb ideig van a látókörömben ilyen nő. Kicsit tud bizseregni ilyenkor odalent, de komoly erekcióm nem szokott lenni.
Nekem sem áll fel, de el kezdek gondolkodni, fantáziálni.
Pl ilyenekről:
Úú de gyönyörű arca van. De jó lenne megismerni. Miért mindig az utcán látok ilyen szép lányokat és nem akkor amikor ismerkedős helyen van az ember.
Valyon milyen lehet belsőleg? Milyen igényei lehetnek, pénzéhes ő is mint sok nő aki jól néz ki vagy jó fej, laza és olyan párt akar akivel egy hullámhosszon van és szereti?
Aztán, ha nem azt látom, hogy flegma, beképzelt fejet vág akkor eljépzelem, hogy milyen lenne, ha együtt lennénk. Vajon milyen lehet az ágyban?
Elképzelem ahogy szop, ahogy nyögdécsel miközben dugom. De van hogy azt képzelem el, hogy együtt vagyunk és, hogy végre egy lány aki jól néz ki és normális, jó fej belsőleg is.
Aztán kinyílik az ajtó leszáll és kb hazáig ezen gondolkozok.
Max még másnap eszembe jut, de ha nem látom többet akkor elfelejtem.
Ha viszont újra látom akkor tovább gondolkodok egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!