Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ez a szintű izomzat bejön nektek vagy már sok?
Figyelt kérdés
Csak a testet nézzétek. Ilyen/ennyire kidolgozott férfitest nektek bejön, vagy már sok? És mi a sok? Melyik izmot nézitek meg, veszitek észre először, melyik tetszik a legjobban? Mell, váll, kar?
tegnap 10:51
13/16 anonim válasza:
Képen szerintem jól néz ki, de sajnos a valóságban tudjuk az ilyen típusú pasik nagyrésze hogy teljesít :D
14/16 anonim válasza:
Nekem is too much, inkább legyen vékony sportos vagy normál alkatú, az ilyen kétajtós szekrény csávókat nem látom vonzónak, és számomra ijesztőek is. (nem mintha egy cingár pasi ne lenne erősebb tőlem)
15/16 anonim válasza:
Szteroid=fix impotencia (wtf)
Ha ti tudnátok, hogy igazából erre mennyi esély van, ha az ember odafigyel a dolgokra… meg is lepődnétek
16/16 anonim válasza:
Nem tetszik, de én sem tetszenék neki, úgyhogy mindegy 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!