Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleség csak ritkán igényli a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség csak ritkán igényli a szexet.Férj prostihoz fordul és kivereti. Gáz? Elfogadható?

Figyelt kérdés
Amugy szabadidős tevékenységek,személyiség, pénzügyi helyzet passzol a felek közt.

tegnapelőtt 19:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Sokan élnek így.
tegnapelőtt 20:40
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha a nőnek nem hiányzik a szex a férj meg így megoldja, akkor a kedves feleség tegye össze kezét és meg is köszönheti. Van az a másik megoldás, amikor mehetne az útjára.
tegnapelőtt 20:42
 13/25 A kérdező kommentje:
10.nek. Szeretem őt.És ő is engem,de olyan nevelést kapott ,amivel beleivódott hogy a szex piszkos dolog. Heti egyszer erőt vesz magán,de kiábrándít ha csak nekem akar jót,magának meg nem. Pl mindent bevetve próbálom őt kielégíteni,de közli hogy neki nem fog menni.Ellenben szívesen segít rajtam. Szeretetből. Na így aztán én is csak akkor akarom ,mikor már nagyon hajtanak a hormonok és mindegy,neki jó-e?
tegnapelőtt 20:53
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Sokan csinálják hasonlóan.

Nem opció elválni?

Jobb nem lesz.

tegnapelőtt 21:14
 15/25 A kérdező kommentje:
ilyenért én nem válnék.
tegnapelőtt 21:26
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
#10 Remélem akkor is nagy arccal fogsz lakótársazni, ha már nem fognak ennyire tombolni a hormonok és/vagy lesz(nek) gyerek(ek) aki(k)nek igyekszel a legtöbbet adni figyelemben, türelemben is és/vagy lesz felelős beosztás és/vagy csak simán realizálod, hogy több pihenésre van szükséged, mint 25 alatt és/vagy esetleg olyan dolgok nyomasztanak, mint hitel és/vagy nem lesz időd az általad optimálisnak vélt testalkat kialakítására, mert hogy edzeni is 2x annyit kellene azonos eredményért és/vagy a szüleid idősődése miatt kell több erőt rájuk fordítani, stb.
tegnapelőtt 21:49
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Amelyik kutya otthon nem eszik,azt máshol etetik....
tegnapelőtt 22:30
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

Az nem fogadható el, hogy olyan emberrel vagy együtt akivel nem vagy és soha nem is leszel boldog.

A kiegyensúlyozott szexualitás hiánya nem "csak" ez hiányzik, hanem az egyik legfontosabb alappillér! Ti nem pár vagytok, hanem csak lakótársak, szabadidőpartnerek.

tegnapelőtt 23:50
 19/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
65%

#16: férjem van, és gyerekem is van. Napi 8-10 órát dolgozok, utána/előtte főzök, takarítok, és járok edzeni naponta minimum 1 órát. Rengeteg dolog van ami nyomaszt, voltam depressziós is, szedtem rá gyógyszert. De a férjemet soha nem hanyagoltam el. Egymásra mindig van időnk. És igen, még így is nagy arccal lakótársazok. Elváltam egy olyan kapcsolatból, amit a kérdező írt. Baromi nehéz volt a kezdés, de nem akartam úgy leélni az életemet, hogy nem vagyok 100% boldog, a kapcsolatunk nem 100%. És nagyon jól tettem. Találtam magam mellé egy olyan embert végre, akivel a kapcsolat része is 100%, nem csak 80-90, és az intimitás része is 100%. Minek legyek egy olyan kapcsolatban, ahol nem vagyok teljesen boldog, minthogy találjak valaki mást, akivel lehetne tökéletes minden? Egy életünk van. Minek éljem le úgy, hogy nem vagyok teljesen boldog? Hogy valamit hiányolok az életemből? Hogy az embernek akit szeretek, és mellette kelek fel minden reggel, hazudok a szemébe?

#10 voltam.

tegnap 06:17
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Szakemberhez kellene fordulnotok, mert ez nem normális dolog ami köztetek van, vagyis nincs...

Szexuálpszihológushoz és szexoktatóhoz. Egy kapcsolat, házasság legfőbb alappillére a szex. A minden napos szex.

tegnap 06:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!