Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség csak ritkán igényli a szexet.Férj prostihoz fordul és kivereti. Gáz? Elfogadható?
#20 mindennapos? ugyanmár :DDDD Férjek milliói örülnének ha csak heti 2-3 lenne, mert azzal már el elhet élni. Ehelyett havi 2-3 vagy még annyi se.
Te hány nőt láttál akit erről bármilyen pszichomókus meg tudot győzni? úgy, hogy azt a nő is akarja élvezze szívesen csinálja? mert persze persze be lehet zsarolni fenyegetni a félrelépéssel válással akármivel és akkor majd pár hétig veszettül igyekszik, de utána minden változatlan lesz.
#21 Szívemből szólsz! Nekem ha évente egy szex lenne már az is a csoda lenne de én még ennyit sem kapok mint sok férfitársam.
#22 A nők is igénylik a szexet, a jó szext? Na ezzel én vitatkoznék. Amikor a párom a megszerzési fázisban volt ez nekem is így tűnt. Csak tudod amikor hozzám költözött onnantól fogva nincs szex. Már 8 éve.
Ha én lennék Michelle Morrone tantra mester képességekkel és Coelho lélekkel az én párom akkor sem szexelne.
#Kérdező Egyáltalán nem tartom gáznak. Ezt csak azt tudja megérteni aki hasonló helyzetben van. Bár én még nem voltam prostinál de tervezem. 2017 elején szexeltem utoljára. Azóta vártam én marha hátha megjön a párom libidója. Nem csak a szex hiányzik. Mondjuk egy elismerés és dicséret. Hiába sportolok, igényesen öltözködöm akkor sem kapok még egy jót szót sem érte otthon.
Amúgy jól megvagyunk mi is minden más téren. Aki meg azt írja , hogy változtatni kell annak azt üzenem 50 évesen már késő.
Jaja ez már napi 27 óra elfoglaltság, de a gyerekedet még mindig a tablet neveli. A 100%-os életed mellett meg folyton itt lógsz, kamukirálynő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!