Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kipróbálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kipróbálnátok a petplayt vagy ponyplayt?

Figyelt kérdés

Most néztem pár ilyen videot, és nagyon izgat a téma. Ny-Europában ennek komoly kultúrája is van találkozókkal meg versenyekkel, de úgy látom mintha ez Magyarországon nem is létezne sajnos :(

F32

jan. 11. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Legfeljebb otthon, de azzal a feltétellel, ha a párom lenne előbb pet vagy pony vagy mifene. Ó, és semmi röhejes maskara.
jan. 11. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem

Szerintem nevetséges

N (sub mazo)

jan. 11. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:
mi a nevetséges abban, hogy befognak egy kocsi elé és ostorral hajtanak? :)
jan. 11. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem állat vagyok mhogx maskarába legyek

Az ostorral nincs bajom

jan. 11. 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es És fordítva ha nálad lenne az ostor?Tetszene?
jan. 11. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

5 szeretem véresre verni a pasikat de

N vagyok ez a csicskáztató domonácska csak szadista kemény verés fsz here kínzás nyomok tetszenek de nem játszom meg magam

Az úrnőzéstől egyenesen hányok

jan. 11. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
A pet play cicás-kutyás-nyuszis játékként buli, de ez már sok lenne nekem, tartok tőle. :)
jan. 11. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:

" mi a nevetséges abban, hogy befognak egy kocsi elé és ostorral hajtanak?"

Pont amit leírtál...

Vicces röhelyes!

Semmihez nincs köze a bdsm-hez szerintem.

jan. 11. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Domináns férfi vagyok, de sohasem csinálnék ilyet egy nővel. Ez nevetséges, de ha valaki ezt szereti, tőlem csinálja.
jan. 11. 21:46
 10/10 aSzemüvegesLány ***** válasza:
Nem 1,nem 2 évnyi pet play tapasztalattal a hátam mögött írhatom,hogy ezek a dolgok nevetséges túlhajtások. Kirakat és látvány dolog,ami épp az igazi pet play felfogásba nem fér bele,ugyanis az a legmélyebb bizalmi kötelék. Egyetemen alatt kerültem közel ehhez a világhoz, azóta élem meg újra és újra az állati énem,sőt anno még hasonló emberek "megbeszélős csoportjának" szervezésében is részt vettem, de soha olyan emberrel nem találkoztam,akit egy ilyen ostobaság megmozgatott volna. Tipikus nyugati túlkapás.
jan. 12. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!