Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag jó testem van, de nagyon csúnya saláta puncim. Meg kellene csináltatnom?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatban vagyok, úgy érzem a párom mióta látta, nem annyira akar, mint előtte. Első kapcsolatom, tönkreteheti ez? Meg kellene csináltassam? 23Ntegnap 16:02
11/19 anonim válasza:
Ha meghagyod rajta a szőrt, akkor eltakarja.
12/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Aranyos vagy hogy ennyire aggódsz emiatt. De nem kell aggódnod. A férfiaknak tetszik az ilyen punci.
13/19 anonim válasza:
Majd a tested is megy a csunyaság után és akkor nem lesz feltűnő a csúnya puncid.🤣
15/19 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés...
Megcsináltatod odáig rendben.
Mi van a következő pasidnak a salátás fog tetszeni?
Minden pasinál átalakulsz?
Pasit cserélj inkább!
Nekem volt olyan barátnőm akinek szó szerint begyűrte a kisajkakat a farkam ha bedugtam és meg kellett igazítani.
Nem gáz jó vagy így.
Aki meg punci kinézetből ítél az......
16/19 StevenUp válasza:
Ne tegyél vele semmit. Úgy jó ahogy van.
17/19 anonim válasza:
Salátás a puncim.
Férjem az elején nem tudott vele mit kezdeni.
Most semmi pénzért nem cserélne egy babára.
18/19 anonim válasza:
Minden punci jó punci. De a saláta a legjobb. Nem hallottam még férfit panaszkodni a saláta punciról 😃
19/19 anonim válasza:
A legjobb az lenne, ha a nőkről le lehetne olvasni, hogy saláta punciuk van vagy sem. Mert akkor csak salátákkal beszélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!