Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan punciforma (pl....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan punciforma (pl. saláta, baba, nemtetsző színű, szőrzetű), ami önmagában kizárja, hogy kezdj vele bármit? Vagy nincs, mert mindegyik megfelelő?

Figyelt kérdés
Kérdésem kiírását egy másik kérdező kérdésére adott válasz inspirálta.
dec. 28. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
A dzsungel nálam pl nagyon nem okés. Akkor sem, ha az összes kedvenc jegyemet viseli.
dec. 28. 18:26
 2/12 Eric Griffin ***** válasza:
76%

"Kérdésem kiírását egy másik kérdező kérdésére adott válasz inspirálta."🤣🤣🤣🤣

A mi válaszainakat pedig hülye kérdések szponzorálják

dec. 28. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Nálam meg a dzsungel egy kimondottan jó pont, sőt minél sűrűbb dúsabb, annál jobb.
dec. 28. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
A dzsungel és a saláta punci, fel sem állna a farkam.
dec. 28. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
A nagyon szőrőset nem szeretem mert tele megy vele a szám
dec. 28. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
nem tudom, még nem találkoztam olyannal ami miatt gondom lett volna.
dec. 28. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha egy csajjal eljutunk addig hogy szexelünk, akkor nem fog abba maradni a dolog azért, mert én mondjuk a babapuncit szeretem és neki meg mondjuk "salátás". Nem azért szexelünk valakivel (jó esetben) mert hogy milyen a puncija, hanem a tulajdonosa miatt.

Engem egyedül a kezeletlen, natúron hagyott intim szőrzet zavarna, de ez esetben sem lenne vége az aktusnak. Maximum nem nyalnám ki.

dec. 28. 18:35
 8/12 A kérdező kommentje:
#2, jót kacagtam, köszi 😆
dec. 28. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Engem csak a gyapjas lohaszt le.
dec. 28. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha ápolt tiszta és nem egy bazi nagy őserdő akkor teljesen rendben van. Sokkal-sokkal többet számít, hogy egy csinos, jófej, nyitott nőhöz tartozzon.
dec. 28. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!