Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen az oldalon azt mondják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon azt mondják a kommentelők, hogy akinek nem tetszik a saláta punci, hanem a másikat szereti, az pedofil. Így lenne?

Figyelt kérdés

Amikor erről vitáznak többször olvastam már azt, hogy azokat a férfiakat pedofilnak tartják. Legutóbb tegnap írtak valami olyasmit, hogy "így élik ki a pedofil hajlamaikat".

Ennek valószínűleg az az oka, hogy a másik puncit, ami "nem kilógós", "babapuncinak" hívják.

Egy illusztráció szendvicsekkel:

[link]

A bal oldali a "saláta", a másik a "baba".

Mit gondoltok?

jan. 4. 17:09
A kérdező szavazást indított:
Így van. Aki nem szereti a saláta puncit, az pedofil.
Ez nem így van.
21 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
baromság ahogy van
jan. 4. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem olvastam. Itt sem.
jan. 4. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze aki meg szereti seggbe dugni a csaját az meg b*zi.

Nettó faxság az összes ilyen.

Ennyi erővel aki szereti, ha szopják az is lehet meleg, mert szája is mind2 nemnek van. De ugyanígy jöhetnek olyan hülye felvetések, hogy aki szeret szopatni az meg pedo, vagy nagyikra bukik, sőt aki seggbe szereti az meg kutyát is seggbe dugna nem? Na ennyire reális a sok hülye felvetés. Persze vannak hülyék akik ezt komolyan is gondolják és nem csak trollkodnak.

jan. 4. 17:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Én már többször olvastam amikor ez a téma megy. De most már azért teszem fel a kérdést, mert tegnap megint ezt az érvet húzták elő.

Itt csak utalnak rá:

"Engem kifejezetten taszít a "babapunci" mert ja a kisbaba jut róla eszembe. Fúj." (#27-es kommentelő)

Itt ki is mondják:

"Nehogy már azért legyen valaki rossz mert neki a babapunci azzal egyenlő, hogy pedofil vagy." (#28-as komment)

Itt is:

"Sajnálom, hogy látens pedofil vagy." (#3-as kommentelő)

Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

De mondom:

Már többször olvastam ezt az érvet ilyen vitákban.

jan. 4. 17:19
 5/13 A kérdező kommentje:

Ezt is hallottam már.

Hogy aki szereti az anál szexet nővel az látens meleg.

jan. 4. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Hülye érv.

Igazából kinek ez, kinek az tetszik.

Én pl a saláta punci fun vagyok, de ettől még nem fogok elutasínai egy babapuncis lányt.

Az meg hogy pedofil, aki a babapuncit preferálja fa.szság!

Kinek ez, kinek az jön be, mint írtam!

36/F

jan. 4. 17:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Azta, ekkora marhaságot 😅

Ez sima esztétikai preferencia. Mint az hogy valaki a lógósabb mellekre izgul. Van aki meg nem, és csak a peckesen álló mellek izgatják. Ez ennyi, ne gondoljunk már bele mindenbe valami beteg hülyeséget.

jan. 4. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, a punci milyenje nem attól függ mennyit maszturbálsz bár utánna az ingerek miatt kicsit az a rész is belazul.

De alapjáraton attól függ, hogy milyen a genetikád van akinek salátásabb van akinek kevésbé van akinek babáb. De van neten egy kép mennyiféle punci létezik.

jan. 4. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok:

Ja még egy hülyeség eszembe jutott:

Ha valakinek nincs 20-30 éves koráig ELLENKEZŐ NEMŰ partnere, akkor tuti a saját nemét szereti.

jan. 4. 17:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk a kérdést is rosszul tettem fel.

Jobb lett volna az "így lenne?" helyett a "mi nézetetek erről?" félmondatot odaírni.

Bocsánat, ha esetleg megbántottam valakit!

Én a magam részéről nem tartom pedofilnak azokat a felnőtt férfiakat, akik felnőtt nőkre izgulnak (bármilyen punci is jön be nekik).

Csak az érdekel, mások mit gondolnak, miért olvasom ezt többször itt?

jan. 4. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!