Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedvesetekről régi (házi)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvesetekről régi (házi) szex videó nézése, és eközben NINCS FÉLTÉKENYSÉG! Még tetszik is nektek. Ez néhány nő (vagy férfi?) számára miért izgató? Hogy a mostani párját mással látja örömmámorban élvezkedni - régebbről? Idézet lent!

Figyelt kérdés

Olvastam egy ilyet (idézet alabb), DE már más fórumokon IS többször felvetették - igaz többségében férfiak - az alábbihoz teljesen hasonlókat:

"Hozzájutottam egy videóhoz, illetve pár képhez amin a párom van a volt pasijával, rohadt izgató, sokszor megnézem. Izgató."

Két kérdésem lenne, az első: hogy nem jön elő bizonyos nőkben (vagy férfiakban) mardosó féltékenység, ha látják, hogy a párjuk mással - legalább - akkorákat élvez, mint most velük, és látják az önfeledt kéjtől végig örömmámoros arcát, vonaglását párjuknak?

Második: ha az előbbi zöld szemű szörnyeteg nem is jelenik meg, akkor azt kérdezem tőletek, hogy szimplán mi ebben az izgató? Vagy mi lehet ebben az akár csak kicsit is izgató?

tegnap 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Másnak azért lehet őröm mert szexet lát és nem is tekinti többnek
tegnap 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
cuckolding fétis biztonságos kiélése?
tegnap 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom felfogni. N43
tegnap 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!