Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok dugta mar meg a kiszeme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok dugta mar meg a kiszemeltetek vagy a pasitok a legjobb baratnötöket?

Figyelt kérdés
Mit ereztetek utana?
jan. 8. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen ajándék volt

35N

febr. 4. 16:49
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Egy barátnőm barátnője elég sokáig szűz volt. Nem értem miért, amikor kinézetre, viselkedésre egyáltalán nem volt vele semmi baj. Viszont kezdett parázni az egésztől, és már úgy volt vele, hogy szűzen hal meg.

Egyszer egy közös beszélgetés alkalmával, amikor megint csak kiakadt erre (hogy ő senkinek sem tetszik), megjegyeztem, hogy nincs vele semmi baj, én is akármikor szívesen megdugnám. Kis csend után a barátnőm azt mondta, hogy a jó ügy érdekében és csakis egyszer beleegyezik.

Megtörtént.

febr. 4. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, párcseréztünk az ő pasija engem rendezett el az enyém pedig őt.

20L

febr. 4. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már dugtam meg épp szakito félben lévő csajom legjobb barátnőjét
febr. 4. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 17:15 Nemes lovag vagy!

Nekem ezutan nem kellene a csaj, hogy igy dugta meg valaki. Szakitanek vele...

febr. 5. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 Miért, mi benne a rossz, ha mindenki akarta?
febr. 5. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 Értelmezd, amit olvasol. Nem volt kinek szakítania vele.
febr. 5. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
tegnap 20:59 En ugy ertettem, hogyha osszejonnek vele es elmondana, hogy igy veszitette el. Szetrobbant volna a lyuka ha meg var egy kicsit?
febr. 6. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#18 Ha valaki egy ilyenért otthagyná a másikat, akkor akit otthagytak, az jobban is jár ezzel.

Amúgy meg mindenkinek a maga dolga, hogy hogy veszíti el. Egyszer talán te is kipróbálhatnád. Már ha találnál valakit. Akár úgy is, mint az a lány.

febr. 6. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 Mire várjon még egy kicsit, ha mondjuk van 25 éves? A hercegre fehér lovon? Annyira idióta elvárások ezek, mintha lenne bármilyen jelentősége arra nézve, hogy milyen partner egy normális párkapcsolatban.
febr. 7. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!